Κεντρική NBA Πάει Ντένβερ ο Παπανικολάου
NBA

Πάει Ντένβερ ο Παπανικολάου

papanikolaou rockets

papanikolaou-rockets

Οι Ρόκετς πραγματοποίησαν με εξαιρετική σεζόν στο NBA, φτάνοντας στους τελικούς της Δύσης, όπου και ηττήθηκαν από τους μετέπειτα πρωταθλητές, Ουόριορς. Η ομάδα του Χιούστον φιλοδοξεί τη νέα σεζόν να κάνει ένα βήμα παραπέρα και να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και θέλει να ενισχυθεί στην περιφέρεια με έναν πολύ ποιοτικό πόιντ γκαρντ, όπως ο Τάι Λόουσον.

Ο Αμερικανός γκαρντ των Νάγκετς μπορεί να έχει κακές συνήθειες εκτός παρκέ, ωστόσο εντός των τεσσάρων γραμμών είναι εξαιρετικός και μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο των Ρουκετών. Σύμφωνα με το ESPN, οι Ρόκετς θέλουν να αποκτήσουν μέσω ανταλλαγής τον Λόουσον, προσφέροντας στην ομάδα του Ντένβερ τον Κώστα Παπανικολάου, τους Πάμπλο Πριχιόνι, Τζόι Ντόρσεϊ και Νικ Τζόνσον καθώς και το επόμενο νταφτ πικ τους.

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, o Παπανικολάου θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στους Νάγκετς, όπου και θα έχει σίγουρα μεγαλύτερη συμμετοχή απ’ ότι είχε με τους Ρόκετς, όπου το επίπεδο και οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλότεροι. Θυμίζουμε πως με τη φανέλα των Νάγκετς είχε αναδειχθεί στο παρελθόν και ο Κώστας Κουφός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…