Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Όσο πιο ψηλά”

“Όσο πιο ψηλά”

ethniki efivon u18

ethniki efivon u18

Η Εθνική Εφήβων U18 ξεκινά σήμερα (23/07) τις υποχρεώσεις της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα απέναντι στην Κροατία, και ο άνθρωπος που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της, τόνισε ότι στόχος είναι να φτάσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα, ενώ εστίασε στην πολλή σκληρή δουλειά που έχουν κάνει οι διεθνείς μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καιρό τώρα και έχουμε δουλέψει σκληρά για το Πανευρωπαϊκό. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας σήμερα.Τα παιδιά έχουν υψηλό κίνητρο και διάθεση να προσφέρουν ωραίο θέμα στον κόσμο που είμαστε σίγουροι ότι θα στηρίξει την προσπάθειά μας.

Παράλληλα, θέλουμε να παρουσιάσουμε και τα νέα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο της Κρήτης. Στόχος μας είναι, μέσα από την ομαδική προσπάθεια, να πετύχουμε νίκες ώστε να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη διοργάνωση”.

Για την Κροατία: “Η Κροατία είναι μια εξαιρετική ομάδα και μάλιστα μια από τις καλύτερες της διοργάνωσης. Είμαστε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο ωστόσο με μια καλή απόδοση και ομαδική προσπάθεια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…