“Όλα καλά”

djordjevic

djordjevic

Πολύ απαιτητικός προμηνύεται ο όμιλος του Παναθηναϊκού, για την κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκα. Οι “πράσινοι” θα βρουν απέναντι τους, τις Μπαρτσελόνα, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Ζαλγκίρις Κάουνας, Καρσίγιακα και Ζιελόνα Γκόρα. Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής του “τριφυλλιού”, Σάσα Τζόρτζεβιτς, έδειξε ήρεμος και πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει.

“Με μια λέξη: Καλά” υπογράμμισε αρχικά ο “Σάλε” για να συνεχίσει: “Όλες οι ομάδες στην Ευρωλίγκα έχουν ποιότητα και οι παίκτες που μετέχουν σε αυτές αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος κι εμείς από την πλευρά μας σεβόμαστε όλες τις ομάδες.  Όπως βλέπω έχουμε και κάποια μακρινά άρα και δύσκολα ταξίδια, όπως το Κουμπάν ή το Κάουνας, αλλά… όλα καλά! Θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όπως πρέπει όταν πρέπει, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που θα έχουμε μπροστά μας”.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, με τη σειρά του, συμπλήρωσε: “Είμαστε σ’ έναν όμιλο… κάπως περίεργο. Η Καρσίγιακα θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, ενώ η Λοκομοτίβ και η Ζιέλονα Γκόρα επιστρέφουν στο υψηλότερο επίπεδο μετά από μια χρονιά απουσίας. Η Ζαλγκίρις είναι παραδοσιακή δύναμη και πολύ επικίνδυνη, ειδικά μέσα στην έδρα της. Η Μπαρτσελόνα είναι σταθερή σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί στην έδρα μας και να νικήσουμε όλους τους αγώνες στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να παλεύουμε για τη νίκη εντός κι εκτός έδρας κι αυτός να είναι ο στόχος μας. Εχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…