Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Όλα ανατρέπονται”

“Όλα ανατρέπονται”

Ethniki U18

Ethniki U18

Η Εθνική Ομάδα Εφήβων εργάζεται σκληρά, ενόψει της δεύτερης φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο προπονητής, που κάθεται στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας Εφήβων μίλησε συνολικά για την δύσκολη αποστολή της ελληνικής ομάδας στη δεύτερη φάση και ειδικά για την αυριανή αναμέτρηση με την Ιταλία.

Αναλυτικά:
Είμαστε σε μειονεκτική θέση επειδή δεν κουβαλάμε νίκες από την πρώτη φάση, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως έχει τελειώσει και η διοργάνωση. Όλα μπορούν να ανατραπούν αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα με την Ιταλία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας, να γίνουμε πιο γρήγοροι και να έχουμε πιο σωστές επιλογές στην επίθεση και πιο καθαρό μυαλό, ώστε να εκτελούμε κατά γράμμα αυτά που έχουμε σχεδιάσει.

Την Ιταλία την γνωρίζουμε γιατί την αντιμετωπίσαμε στο τουρνουά πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα παιχνίδια. Βρίσκεται πιο πάνω από εμάς βαθμολογικά στον νέο όμιλο, αλλά σε περίπτωση νίκης μας, όλα ανατρέπονται. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να ελέγξει τον ρυθμό μέσα από την άμυνα και με μεγάλες επιθέσεις να μείνει στο παιχνίδι. Στις επιθέσεις παίζει με πολλά και συνεχή πιν εν ρολ προκειμένου να βρει καλές επιλογές και συνήθως προτιμά το τρίποντο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…