Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο Καλάθης και οι άλλοι

Ο Καλάθης και οι άλλοι

kalathis1

kalathis

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή για τον Παναθηναϊκό, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι “τρύπες” στο πράσινο ρόστερ είναι αρκετές, δεδομένου ότι αποχώρησαν όλοι οι ξένοι παίκτες, πλην του Τζέιμς Γκιστ, με την “πράσινη” ΚΑΕ να περιμένει την τελική έκβαση των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα, ώστε να αποφασίσει το πόσο υψηλό θα είναι το μπάτζετ της νέας χρονιάς.

Πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να αποκτηθούν φέτος παίκτες από το πάνω ράφι, με την περίπτωση του Νικ Καλάθη, όπως και πέρυσι, να βρίσκεται στο προσκήνιο. Οι πιθανότητες να επιστρέψει στο “τριφύλλι” είναι φέτος μεγάλες, καθώς ο ομογενής γκαρντ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Γκρίζλις, ενώ ακόμα δεν έχει κάποια καλή πρόταση στα χέρια του από το ΝΒΑ. Όλα δείχνουν πως ο 26χρονος άσος θα επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου και θα βρει πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο, με τον Παναθηναϊκό να είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας, η οποία θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός βασικού σέντερ. Ενδέχεται, μάλιστα, να ψάξει στην αγορά και για δεύτερο σέντερ, εάν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν ανανεώσει τη συνεργασία του με τους “πράσινους”. Το σίγουρο είναι πως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι συνεργάτες του δουλεύουν σκληρά, προκειμένου τις επόμενες μέρες να πάρουν σάρκα και οστά οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του “τριφυλλιού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…