Κεντρική NBA O Μπόμπαν, ο Ντερόν και ο Αμάρε
NBA

O Μπόμπαν, ο Ντερόν και ο Αμάρε

marjanovic red star

marjanovic-red-star

Οι μεταγραφές στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ δεν έχουν σταματημό. Οι ομάδες δουλεύουν σε πυρετώδεις ρυθμούς, προκειμένου να αποκτήσουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Μάβερικς, μετά το κάζο με τον ΝτεΆντρε Τζόρνταν, προχωρούν στην απόκτηση του Πατσούλια από τους Μπακς και του Ντερόν Ουίλιαμς από τους Νετς. Οι Χιτ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ντουέιν Ουέιντ, ενώ απέκτησαν τους Αμάρε Στούντεμαιρ και Τζέραλντ Γκριν.

Οι πιο δραστήριοι, πάντως, στο μεταγραφικό παζάρι είναι οι Σπερς. Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή του ΝΒΑ, έχοντας ανανεώσει τη συνεργασία της με τους Ντάνκαν, Τζινόμπιλι, Λέοναρντ, Γκριν και έχοντας αποκτήσει ήδη τους Όλντριτζ, Ουέστ και ΜακΚόλουμ. Τα “σπιρούνια”, όμως, δεν σταματούν εκεί, καθώς είναι έτοιμοι να αποκτήσουν και τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε μία τρομερή χρονιά με τον Ερυθρό Αστέρα.

Σε άλλες σημαντικές μεταγραφές, συμπαίκτης του Κουφού στους Κινγκς θα είναι ο 35χρονος Καρόν Μπάτλερ, ενώ στους Σανς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίρτζα Τελέτοβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…