Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Νέα ανακοίνωση την Τετάρτη

Νέα ανακοίνωση την Τετάρτη

panathinaikos omadiki

panathinaikos-omadiki

Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι παρακολουθούν με ικανοποίηση την “πράσινη” ΚΑΕ να δημιουργεί μία ομάδα, η οποία θα έχει όλα τα φόντα να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Το μπάτζετ θα είναι πολύ πιο ψηλό από πέρυσι και ήδη οι πρώτες ανακοινώσεις έχουν φέρει ικανοποίηση στον “πράσινο” κόσμο.

Η έλευση του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο, η απόκτηση του Σάσα Πάβλοβιτς καθώς και οι ενδεχόμενες μεταγραφές του Νικ Καλάθη και δύο σέντερ πρώτης γραμμής (Μιλουτίνοφ, Λάσμε, Ραντούλιτσα) έχουν δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στους φίλους του “τριφυλλιού”, οι οποίοι καλούνται από αύριο (15/7) να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους, αγοράζοντας τις νέες κάρτες διαρκείας, τις οποίες θα κυκλοφορήσει από την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός.

Αύριο, η ανακοίνωση των διαρκείας μπορεί να συνδυαστεί και με την ανακοίνωση της απόκτησης του Νικ Καλάθη. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στο “τριφύλλι”, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι οριστικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…