Κεντρική Eurobasket “Να παίξουμε όμορφο μπάσκετ”

“Να παίξουμε όμορφο μπάσκετ”

sloukas kroatia pau

sloukas-kroatia-pau

Η Εθνική Ομάδα Ανδρών, ξεκίνησε την προετοιμασία της, ενόψει του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποφάσισε σήμερα (31/07) να πραγματοποιήσει Media Day. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής, ο Κώστας Σλούκας μίλησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό “Sport24 Radio 103.3” για το που μπορεί να φτάσει η “επίσημη αγαπημένη“.

Αναλυτικά:
Πάντα έχουμε υψηλές προσδοκίες. Το μυστικό είναι η ομάδα να προετοιμαστεί καλά για να είναι έτοιμη για τα παιχνίδια. Όλο το ταλέντο που υπάρχει πρέπει να αξιοποιηθεί για το καλό της ομάδας. Χωρίς άγχος να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να παίξουμε όμορφο μπάσκετ που θα συνοδευτεί από θετικά αποτελέσματα.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις για να κατανοήσουμε το πλάνο του προπονητή. Η Εθνική θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι, όπως κάνει πάντα. Δεν πρόκειται να αφήνουμε ούτε μία φάση. Όλοι θα βουτάμε για την μπάλα“, δήλωσε αρχικά, ενώ μιλώντας επί προσωπικού, ξεκαθάρισε πως “πάντα ήμουν έτοιμος για την προετοιμασία με την Εθνική και τους αγώνες που ακολουθούν. Πάντα είμαι ήρεμος. Και στις αρχές του καλοκαιριού ήμουν ήρεμος και ήξερα τι έκανα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…