Κεντρική Διεθνή Μιλουτίνοφ για Τζόρτζεβιτς

Μιλουτίνοφ για Τζόρτζεβιτς

nikola milutinov partizan

nikola-milutinov-partizan

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήρθε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια επέστρεψε στη Σερβία, όπου παίρνει μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου.

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε στην ιστοσελίδα novosti.rs για το ταξίδι του στην Ελλάδα, τον τεχνικό του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς καθώς και για την προετοιμασία της Σερβίας.

“Θα είμαστε αντίπαλοι και θα ξεκινήσουμε να το βλέπουμε ανταγωνιστικά, μόνο όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Προς το παρόν απλά με συνεχάρη για τη μεταγραφή”, δήλωσε για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Για το ταξίδι του στην Ελλάδα: “Όλα έγιναν με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο, αλλά δεν πρόλαβα να γνωρίσω καλά την Αθήνα. Οι άνθρωποι της ομάδας με συνάντησαν στο αεροδρόμιο, πέρασα από ιατρικές εξετάσεις και μίλησα σε κάποιος Έλληνες δημοσιογράφους”.

Για την προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας: “Πιστέψτε με, προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε μακριά. Το βασικό ζητούμνεο είναι προετοιμαστούμε αγωνιστικά και πνευματικά. Η ομάδα είναι υπερπλήρης και η θέση του σέντερ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Είναι να ωραίο να έχεις τέτοιον ανταγωνισμό, ιδιαίτερα όταν είσαι ο πιο μικρός. Πιστεύω πως τελικά και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς θα καταφέρει να είναι μαζί μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…