Κεντρική Α1 Άρης “Κατάλαβα που ήρθα”

“Κατάλαβα που ήρθα”

zaras-aris

Μεγάλη ομάδα χαρακτήρισε τον Άρη κατά την παρουσίαση του ο Θοδωρής Ζάρας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρινόμαυρων”, χαρακτήρισε καταλυτικό το ρόλο του Δημήτρη Πρίφτη, ενώ δεν έκρυψε ότι ενδιαφέρθηκε και ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή του. Παράλληλα, δήλωσε ότι ταιριάζει με το πρότζεκτ της ομάδας, ενώ τέλος τόνισε ότι θέλει να καθιερωθεί στον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θοδωρής Ζάρας:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Άρη. Από τη πρώτη στιγμή που μπήκα στο παρκέ και τα αποδυτήρια του Παλέ, νιώθω ότι μπήκα σε μια οικογένεια. Ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, ιστορική, θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου.

Μίλησα με τον κόουτς Πρίφτη και μου είπε κάποια πράγματα για το τι σκέφτεται για την παρουσία μου στην ομάδα, μου είπε ότι θα έχω ενεργό ρόλο. Αυτά που μου είπε μου άρεσαν και πήρα αυτή την απόφαση”.

Για το ότι επέλεξε την πρόταση του Άρη απ’ αυτή άλλων ομάδων σχολίασε: “Από τη στιγμή που έδειξε ο Άρης ότι ενδιαφέρεται για μένα, έδειξε ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ. Μίλησα όμως με τον κόουτς Πρίφτη, το ποσό που ζήτησα δεν ήταν μακριά από αυτό που μου προτάθηκε και τα βρήκαμε. Μέτρησε η παρουσία του κόουτς”.

Για το Μουσείο του Άρη: “Πήγα στο Μουσείο μετά τα εγκαίνια, και έπαθα μεγάλο… σοκ να το πω; Κατάλαβα πού ήρθα”.

Για το πρότζεκτ του Άρη: “Τη λογική της ομάδας την ξέρω. Στις ομάδες που ήμουν και ειδικά την τελευταία τετραετία στον ΚΑΟΔ, δουλεύαμε κάπως έτσι. Το σύνθημα είναι η σκληρή δουλειά. Το ότι ο Άρης θα παίξει στο EuroCup είναι πολύ θετικό για μένα”.

Για το πώς νιώθει που είναι το πρώτο απόκτημα της ομάδας στη νέα εποχή με τον Νίκο Λάσκαρη: “Αυτό είναι ακόμα μία απόδειξη για το πόσο με ήθελαν στον Άρη. Θέλω να παίξω καλό μπάσκετ. Πιστεύω ότι έχω περιθώρια βελτίωσης, θέλω να καθιερωθώ στον Άρη”.

Από πλευράς διοίκησης, τον παίκτη παρουσίασε ο αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. και υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, Χρήστος Γαλιλαίας, ο οποίος δήλωσε: “Με ιδιαίτερη χαρά να καλωσορίσουμε τον Θόδωρο στη οικογένεια του Άρη. Είναι ένας παίκτης που θέλαμε πολύ όχι μόνο για την αγωνιστική του αξία, αλλά και για το χαρακτήρα και το ήθος του. Η χαρά μας είναι διπλή, αφού αποτελεί την πρώτη προσθήκη της ομάδας στην εποχή του Νίκου Λάσκαρη.

Είναι το πρώτο κομμάτι ενός παζλ που θα φτιαχτεί με βασικό στόχο έναν αξιόλογο κορμό Ελλήνων παικτών, που θα πλαισιωθούν με κάποιους ικανούς ξένους, ώστε να δημιουργηθεί αξιόμαχο και ποιοτικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της χρονιάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

“Το Παλέ, ο Γουλιέλμος και τα δεδομένα για το πρωτάθλημα…”

Για τις εξελίξεις που αφορούν το πρωτάθλημα, το ζήτημα του Παλέ αλλά και τον Δημήτρη Γουλι…