Κεντρική Διεθνή “Καλύτερος ο Κατσικάρης”

“Καλύτερος ο Κατσικάρης”

Francis Sanchez

Francis Sanchez

O Φράνσις Σάντσεθ από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη στη Μούρθια, καθώς θα είναι ο δεύτερος βοηθός προπονητής της ισπανικής ομάδας μαζί και με τον Τζος Φίσερ.

Ο 36άχρονος Ισπανός θα συνεχίσει στην ισπανική ομάδα ως μέλος του προπονητικού επιτελείου της Μούρθια, την τεχνική ηγεσία της οποίας έχει αναλάβει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας Ομάδα των Ανδρών. Ο ίδιος, μάλιστα, με δημοσίευσή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος, χαρακτηρίζοντας τον Φώτη Κατσικάρη ως τον καλύτερο προπονητή

“Ξεχωριστά κι εγώ ανακοινώνω πως θα είμαι ο βοηθός του Φώτη Κατσικάρη στη Μούρθια, μαζί με τον Τζος Φίσερ. Σας ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ πολύ τη Μούρθια και το Φώτη Κατσικάρη για την ευκαιρία που μου δίνουν. Πραγματικά, είναι ο καλύτερος προπονητής, με τον οποίο θα μπορούσα να συνεργαστώ. Πλέον, θα δουλεύω μέρα και νύχτα για την ομάδα. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Τώρα, έχω να τα δώσω όλα για τη Μούρθια και το Φώτη Κατσικάρη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…