Κεντρική NBA “Καυτές” εξελίξεις με το “καλημέρα”
NBA

“Καυτές” εξελίξεις με το “καλημέρα”

kevin love

kevin love

Η περίοδος μεταγραφών άνοιξε “αυλαία” σήμερα, στο ΝΒΑ, και ήδη οι πρώτες δυνατές κινήσεις πραγματοποιήθηκαν ενώ εκκρεμούν ακόμα περισσότερες. Αρχικά, ο Κέβιν Λαβ ανακοίνωσε, και επίσημα, ότι θα παραμείνει στο Κλίβελαντ και θα επεκτείνει την παραμονή του σε αυτό, για ακόμα πέντε χρόνια, υπογράφοντας συμβόλαιο αξίας 110 εκατομμυρίων δολαρίων. Διατήρησε έτσι ανέπαφη την ηγετική τριάδα των Καβαλίερς και οι “ιππότες” δείχνουν πως του χρόνου θα μπορέσουν να φθάσουν και μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν παραμείνουν υγιείς.

Οι κινήσεις των ανθρώπων του Οχάιο δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς θα συνεχίσουν -εκτός απροόπτου- τη συνεργασία τους και με τον Τρίσταν Τόμσον, ο οποίος ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει 80 εκατομμύρια δολάρια!

jimmy butler

Μείζονος σημασίας και η “χρυσή τομή” που βρήκαν οι Μπουλς με τον Τζίμι Μπάτλερ! Ο πολυσχιδής γκαρντ, που “μεταμορφώθηκε” σε ένα εκ των καλύτερων “διαριών” στο ΝΒΑ φέτος, βρίσκεται μια “ανάσα” από τη συμφωνία για συμβόλαιο αξίας 95 εκατομμυρίων δολαρίων, διάρκειας πέντε ετών.

dragic-morris

Τον νέο ηγέτη τους, στο πρόσωπο του Γκόραν Ντράγκιτς, βρήκαν οι Χιτ, με τον οποίο τα βρήκαν σε όλα για συμφωνία πενταετούς διάρκειας, που θα αποφέρει στον Σλοβένο γκαρντ 90 εκατομμύρια δολάρια, την ίδια στιγμή που ο Ντουέιν Ουέιντ έχει κάνει opt out και φαντάζει πιθανό να αποχαιρετήσει το Μαϊάμι.

green-spurs-thunder

Οι “σειρήνες” που ακούγονταν, για τον Ντάνι Γκριν, ήταν πολλές και τα περισσότερα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για φυγή του. Εν τέλει, τα πάντα διαψεύστηκαν και ο 28χρονος φόργουορντ, θα συνεχίσει να “πυροβολεί” ακατάπαυστα από το τρίποντο, με τη φανέλα των Σπερς, για ακόμα τέσσερα χρόνια, έναντι 45 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαφορετική πορεία ακολούθησε ο Τιάγκο Σπλίτερ. Ο Βραζιλιάνος σέντερ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, φέτος, και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Με τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ να βρίσκεται στο “στόχαστρο” των “σπιρουνιών“, χώρος (αγωνιστικά και οικονομικά) δεν υπήρχε για τον Σπλίτερ και αυτός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους Χοκς.

demarre carroll

Αυτοί με τη σειρά τους, απέκτησαν έναν παίκτη που θα μπορέσει να προσφέρει αρκετά, σε περίπτωση που ο Πολ Μίλσαπ, αποφασίσει να αποχαιρετήσει την Ατλάντα για χάρη των Μάτζικ. Τέλος, ο ΝτεΜάρι Κάρολ, η αποκάλυψη των “γερακιών” φέτος, μετακομίζει στο Τορόντο καθώς υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτές ήταν οι σπουδαιότερες εξελίξεις της εναρκτήριας ημέρας της περιόδου μεταγραφών. Η free agency είναι “καυτή” και φέτος, με ονόματα όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ, ο Ντουέιν Ουέιντ και πολλοί ακόμα, να είναι ελεύθεροι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…