Κεντρική Basket League Άρης “Ιστορική στιγμή”

“Ιστορική στιγμή”

Harris Delinikolas

Harris Delinikolas

Πρόκεται για μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες του Άρη. Έχει κατακτήσει πληθώρα τίτλων και διακρίσεων, ενώ έχει κερδίσει το σεβασμό όλων. Ακόμα και στα δύσκολα, δε φοβήθηκε να δηλώσει παρών αναλαμβάνοντας την Προεδρία του Ερασιτέχνη Άρη.

Ο λόγος φυσικά για τον Χάρη Παπαγεωργίου, ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Μουσείου του Άρη και μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο eBasket. Ο παλαίμαχος αθλητής των “κιτρινόμαυρων” και σημαία του Συλλόγου, τόνισε ότι αποτελεί δικαίωση η δημιουργία του μουσείου, ενώ παράλληλα μίλησε και για το μέλλον της ομάδας με τον Νίκο Λάσκαρη στο τιμόνι

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε ο Χάρης Παπαγεωργίου:
Για το μουσείο του Άρη: “Είμαι βαθιά συγκινημένος, αλλά και δικαιωμένος. Και αυτό γιατί, ήταν μία πρωτοπόρα σκέψη που είχα κάνει περίπου δύο δεκαετίες πριν. Την είχα εκμυστηρευτεί σε φίλους και συμπαίκτες και χαίρομαι που αυτήν την στιγμή λαμβάνει σάρκα και οστά”.

Είναι μία ιστορική στιγμή για τον Άρη. Η καταγραφή της Ιστορίας του είναι κάτι που μας κάνει όλους περήφανους. Ο Άρης συμπληρώνει φέτος 101 χρόνια Ιστορίας. Μιας ιστορία τεράστια και ένδοξη. Και νομίζω πως όλοι θα έχουν τη χαρά να δουν από κοντά το μουσείο και την Ιστορία αυτού του Συλλόγου”.

Για τα αντικείμενα που πρόσφερε και θα προσφέρει ο ίδιος: Ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα λίγο. Στην πορεία των ετών είχα δώσει σε πολλούς φίλους φανέλες, παπούτσια κτλ και δυσκολεύτηκα να βρω κάτι. Νομίζω ότι υπάρχουν η φόρμα από την τελευταία φορά που οριστικά και αμετάκλητα ολοκλήρωσα την καριέρα μου στον Άρη το 1987. Και πιστεύω ότι με τον καιρό θα μπορώ να βρω και κάτι ακόμα. Όμως, είναι καταγεγραμμένη η παρουσία μου και η πορεία μου στο Σύλλογο, με την φόρμα αυτή.

Για το μέλλον του Άρη και τον κ. Λάσκαρη: Μόνο θετικά συναισθήματα μπορώ να εκφράσω, μιας και είμαι από το 1971 στον Άρη ενεργά και προηγουμένως ως φίλος της ομάδας. Με δεδομένο ότι έχουμε ιδρώσει όλοι για αυτή τη φανέλα, έχουμε προσπαθήσει και έχουμε φέρει τίτλους, εύχομαι ολόψυχα η συνέχεια του μεγάλου αυτού Συλλόγου να είναι ίδια με την Ιστορία του: ένδοξη και να καταγραφούν νέες σελίδες δόξας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…