Κεντρική Διεθνή “Είναι απίστευτος παίκτης”

“Είναι απίστευτος παίκτης”

Milutinov Raduljica

Milutinov-Raduljica

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, μπορεί εδώ και λίγες μέρες να είναι αντίπαλοι, σε συλλογικό επίπεδο, ωστόσο στην Εθνική ομάδα είναι φίλοι και συγκάτοικοι.

Ο πρώτος, μίλησε στην ιστοσελίδα zurnal.rs και είπε για τον Ραντούλιτσα, αλλά και για το πως κατέληξε τελικά στον Ολυμπιακό. “Ο Ραντούλιτσα είναι απίστευτος παίκτης, από τον οποίο μπορεί κανείς να μάθει πάρα πολλά στην προπόνηση“. Πρόσθεσε, επίσης, πως άπαντες του έδωσαν τα συγχαρητήριά του για τη μετακίνησή στους Πειραιώτες:.”Με συνεχάρησαν και όλοι όσοι βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, όπως και όλα τα μέλη της ομάδας και κάποιοι πρώην συμπαίκτες μου”.

Για το πώς κατέληξε στον Ολυμπιακό πρόσθεσε: “Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ένιωσα πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό βήμα για εμένα. Εγώ θέλω να δικαιώσω μια τόσο μεγάλη ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ανυπομονώ να παίξω στον Ολυμπιακό. Δεν γνωρίζω ποιες ομάδες με διεκδίκησαν. Πήρα την απόφασή μου όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού”.

Τέλος, “απάντησε” στον Ντούσαν Βουγιόσεβιτς για τα όσα του καταλόγισε πρόσφατα, χαρακτηρίζοντας λανθασμένη την επιλογή του να αποχωρήσει από την Παρτιζάν. “Είναι λογικό να ενοχλήθηκαν κάποιοι από την επιλογή μου και να τη θεωρούν εσφαλμένη, αλλά εγώ πρέπει να διαχειριστώ τη συγκεκριμένη κατάσταση”, αρκέστηκε να δηλώσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…