Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Ήμασταν σοβαροί”

“Ήμασταν σοβαροί”

Kottas Billis

Kottas-Billis

Η Εθνική Ομάδα Εφήβων πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, επιβλήθηκε της Τυνησίας με 100-48. Ο κόουτς που κάθεται στον πάγκο της Εθνικής, έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος, καθώς βλέπει τη συνολική προσπάθεια όλων των παικτών αλλά και τη σοβαρότητα που δείχνουν.

Αναλυτικά:
“Ήταν ένα παιχνίδι που το αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα. Ξέραμε ότι είμαστε καλύτεροι από την Τυνησία. Μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε rotation και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Χρησιμοποιήσαμε το παιχνίδι για δύο λόγους: να μπούμε σε μια διαδικασία καλού ρυθμού για κάποιους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής γιατί τους χρειαζόμαστε όλους και να βάλουμε ξανά στην ομάδα του Βασίλη, η επιστροφή του οποίου μας χαροποιεί όλους”.

Για την Ισπανία, με την οποία θα παίξουν στους “8”, πρόσθεσε: “Η Ισπανία είναι μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε και πέρυσι στο Ικόνιο. Την κερδίσαμε τότε σε δύο παρατάσεις. Είναι καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες, παίζει το γνωστό ισπανικό στυλ, με ταχύτητα, ενέργεια και καλό επιθετικό τρανζίσιον. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι, θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει και τα παιδιά ξέρουν τη σημασία του αγώνα. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου και θα δώσουμε το 100%”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…