Κεντρική Ελλάδα Camp Η σειρά του Μαυροειδή

Η σειρά του Μαυροειδή

mavroeidis

mavroeidis1

Μετά τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τον Άρη Λυκογιάννη, ήρθε η σειρά ενός ακόμα παλιού γνώριμου να παρευρεθεί στο καμπ του Αμαρουσίου και να μιλήσει μετά παιδιά που μετέχουν σ’αυτό. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος υπέγραψε πολλά αυτόγραφα και έπαιξε με τους μικρούς φίλους της ομάδας των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
“Οι φίλοι είναι παντοτινοί και το Μαρούσι έχει πολλούς φίλους. Πολλούς περισσότερους απ’ όσους κι εμείς γνωρίζουμε. Ειδικά αυτοί που έχουν περάσει από τον Άγιο Θωμά, που έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου, δεν ξεχνούν και ανταποκρίνονται κάθε φορά που τους καλούμε.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ήρθε στο γήπεδο, μίλησε στα παιδιά που μετέχουν στο καμπ, υπέγραψε αυτόγραφα, απάντησε στις ερωτήσεις τους. Ο διεθνής σέντερ, με υπομονή και χαμόγελο, έκανε όλα τα… χατίρια των λιλιπούτειων αθλητών, που μετέχουν στο καμπ, και που γύρισαν χαρούμενοι στο σπίτι τους, έχοντας στην τσάντα το αυτόγραφο με την υπογραφή του.

Οι επισκέπτες μας είναι διαλεκτοί, όλοι έχουν να πουν κάτι στα παιδιά και να τους προσφέρουν στοιχεία από την εμπειρία και τα χρόνια που έχουν περάσει στα γήπεδα. Έτσι, μετά τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, τον Άρη Λυκογιάννη και τον Δημήτρη Μαυροειδή, θα ακολουθήσουν κι άλλοι καλεσμένοι, οι οποίοι είτε έχουν ήδη επισκεφθεί τα παιδιά μας, είτε θα τα επισκεφθούν τις επόμενες ημέρες”.

mavroeidis

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…