Κεντρική Διεθνή Η “πρώτη” των “Πλάβι” (pic)

Η “πρώτη” των “Πλάβι” (pic)

sasa Djordjevic

sasa Djordjevic

Την πρώτη τους προπόνηση, πραγματοποίησαν την Τετάρτη (15/07) οι παίκτες της Εθνικής Σερβίας, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ξεκινά τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Στην πρώτη συγκέντρωση ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν είχε στη διάθεσή του, τους Νεμάνια Μπιέλιτσα που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για να υπογράψει συμβόλαιο με τους Τίμπεργουλβς, καθώς επίσης και τους Κέσελ και Κούζμιτς που αγωνίζονται στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας.

Εκτός των προαναφερθέντων τους “Πλάβι” απαρτίζουν οι Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Στέφαν Γιόβιτς (Ερ. Αστέρας), Στέφαν Μάρκοβιτς (Ουνικάχα), Νεμάνια Νέντοβιτς (Βαλένθια), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (Παρτιζάν), Νίκολα Κάλινιτς (Ερ. Αστέρας), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Ορτέζ), Μάρκο Κέσελ (Μέγκα Βιζούρα), Νεμάνια Μπιέλιτσα (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Λούκα Μίτροβιτς (Ερ. Αστέρας), Ζόραν Έρτσεγκ (Γαλατάσαραϊ), Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Παναθηναϊκός), Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (Σπερς), Ογκνιέν Κούζμιτς (Γουόριορς), Βλάντιμιρ Στίματς (Μπάγερν), Νίκολα Μιλουτίνοφ (Παρτιζάν)

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε: “Ξέρετε τη στάση μου, τη φιλοδοξία μου και την πίστη μου σε αυτά τα παιδιά. Ο στόχος μας είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής μας στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Μόνο δύο ομάδες παίρνουν την απ’ ευθείας πρόκριση. Οι φιναλίστ. Αυτό το Πρωτάθλημα είναι από τα πιο απαιτητικά. Μόνο στον όμιλό μας υπάρχουνπέντε φαβορί. Ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας για την πορεία τους με τις ομάδες τους”.

Срећно, орлови! #eurobasket2015

A photo posted by Blicsport (@blicsport) on

Орлови се окупили! #eurobasket2015 #srbija

A photo posted by Blicsport (@blicsport) on

Okupljanje kosarska pred pocetak priprema #srbija #orlovi #eurobasket2015

A photo posted by Blicsport (@blicsport) on

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …