Κεντρική Διεθνή “H πιο εχθρική ατμόσφαιρα”

“H πιο εχθρική ατμόσφαιρα”

Mitoglou

Mitoglou

Οι ΗΠΑ τα χρειάστηκαν απέναντι στην Ελλάδα για να περάσουν στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Εφήβων, με τον προπονητή τους, Σον Μιλερ, να τονίζει πως η χθεσινή (4/7) ατμόσφαιρα ήταν η πιο εχθρική που έχει βιώσει στην καριέρα του.

“Ήταν η πιο εχθρική ατμόσφαιρα που έχω βιώσει στην καριέρα μου και-πιστέψτε με-έχω παίξει σε πολλά αντίπαλα γήπεδα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παρά το νεαρό της ηλικίας τους κρατήθηκαν μπροστά στο σκορ και βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη”, τόνισε αρχικά ο Μίλερ και πρόσθεσε για τον σημερινό τελικό:

“Η Κροατία είναι ψηλή και δυνατή ομάδα και θα μας δυσκολέψουν. Τους σεβόμαστε πολύ, τους έχουμε αντιμετωπίσει και θα είμαστε έτοιμοι. Ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει τον τίτλο, απλώς φτάσαμε στο σημείο να τον διεκδικούμε.

Ο Τζέιλεν Μπράνσον δήλωσε: “Ήταν από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μου. Ήταν η πιο καυτή ατμόσφαιρα που έχω παίξει ποτέ. Παρότι φορούσαμε τα λευκά, ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ, σίγουρα μπορούμε και καλύτερα, αλλά ήταν μια μεγάλη νίκη”, ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ συμπλήρωσε:

“Ήταν ένα τρελό παιχνίδι, στην πιο έντονη ατμόσφαιρα που έχουμε παίξει ποτέ. Ξέραμε ότι θα ήταν τρελό. Είχαμε 10.000 κόσμο απέναντί μας και παίζαμε εκτός έδρας, αλλά όλοι θυσιάστηκαν για το καλό της ομάδας. Τα δώσαμε όλα και χαίρομαι που πήραμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…