Κεντρική Διεθνή Επιμένει για Λάσμε

Επιμένει για Λάσμε

stephane lasme

stephane-lasme

Η Γαλατασαράι ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά πυρετωδώς. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον 6ο όμιλο του Eurocup εξετάζει αρκετούς παίκτες για να δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ που θα διεκδικήσει τόσο τα πρωτεία στην Τουρκία όσο και στην Ευρώπη.

Ένας από αυτούς τους παίκτες είναι και ο Στέφαν Λάσμε. Πρόκειται για τον διακαή πόθο των ανθρώπων της Γαλατά, μιας και έχουν καταθέσει δύο προτάσεις για την απόκτησή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται και για τρίτη.

Ο 32χρονος σέντερ, πάντως, φέρεται να τις έχει απορρίψει και αναζητά εναλλακτικές προτάσεις. Μία από αυτές που ενδέχεται να προκύψουν στο εγγύς μέλλον είναι αυτή του Παναθηναϊκού.

Οι “πράσινοι”, μετά και την απομάκρυνση του Μπατίστα, δείχνουν να σκέφτονται την επιστροφή του Λάσμε, χωρίς όμως να έχει παρθεί κάποια απόφαση. Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε παίκτης του “τριφυλλιού” τη διετία 2012-2014.

Βέβαια, ο παίκτης ανήκει στην Εφές Αναντολού, από την οποία όμως είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα αποδώσει καρπούς το… στενό μαρκάρισμα της Γαλατασαράι ή θα τον δούμε με τη φανέλα άλλης ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…