Κεντρική Α1 Παναθηναϊκός Ενημέρωση Ερασιτέχνη

Ενημέρωση Ερασιτέχνη

panathinaikos-academy

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σχετικά με τις Ακαδημίες των “πρασίνων”. Όπως αναφέρεται, ο Ερασιτέχνης θα διατηρήσει και τις δικές του ακαδημίες οι οποίες θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τις αντίστοιχες της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:
“Μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ίδρυση ακαδημίας μπάσκετ στο ΟΑΚΑ υπό την επίβλεψη του Φραγκίσκου Αλβέρτη και μετά από μηνύματα και τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αθλητές, τους γονείς, αλλά και φίλους της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο τα εξής:

1) Η ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα συνεχίσει να λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Αλεξάνδρας διατηρώντας το εξαιρετικό επιτυχημένο προπονητικό της πρόγραμμα.

2) Τα αγωνιστικά τμήματα όπως και τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού Α.Ο. (εκτός παιδικού και εφηβικού που θα κάνουν κάποιες προπονήσεις στο ΟΑΚΑ) θα συνεχίσουν να προπονούνται και να δίνουν αγώνες στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Αλεξάνδρας .

3) Ο Παναθηναϊκός Α.Ο θα εκδίδει τα δελτία αθλητών για όλα τα αγωνιστικά τμήματα.

4) Η ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει άμεση συνεργασία με την ακαδημία μας και ο στόχος των δύο διοικήσεων και υπευθύνων είναι οι καλύτεροι αθλητές να στελεχώνουν τις παιδικές και εφηβικές ομάδες .

Οι εγγραφές για την νέα σεζόν θα ξεκινήσουν στις 31 Αυγούστου 2015.
Οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων θα αρχίσουν στις 2 Σεπτεμβρίου και των τμημάτων υποδομής στις 14 Σεπτεμβρίου 2015
H ετήσια συνδρομή αλλά και οι παροχές των αθλητών της ακαδημίας μας θα σας ανακοινωθούν προσεχώς!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Παρουσίασε τη μαύρη εμφάνιση (vid)

Η τρίτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν θα είναι μαύρη. Οι «πράσινοι» στο πλαίσιο τ…