Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ελλάδα – Ρωσία 61-57

Ελλάδα – Ρωσία 61-57

Ethniki Efivoi u18

Ethniki-Efivoi-u18

Και τώρα… Γαλλία!
Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, η Εθνική Εφήβων με καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος κυρίως, κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ρωσία, επικρατώντας με 61-57. Πολύ καλή προπόνηση ενόψει του προημιτελικού της Παρασκευής (31/07) με τη Γαλλία. Κορυφαία εμφάνιση από τον Μιλιντιγιεβιτς που πέτυχε 19 πόντους.

Το παιχνίδι έτσι κι αλλιώς ήταν αδιάφορο, από τη στιγμή που η Τουρκία επικράτησε της Λιθουανίας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κόουτς που κάθεται στον πάγκο της Εθνική μας να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, ενώ είχε και την ευκαιρία να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει των προημιτελικών.

Από πρώτο κιόλας λεπτό η “γαλανόλευκη” έδειξε ότι δεν ήθελε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης μιας και άπαντες γνώριζαν πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ήδη προκριθεί. Αμφότερες οι ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαν καλή απόδοση, με αποτέλεσμα στο τέλος αυτού, το σκορ να βρίσκεται στο 11-11.

Από την έναρξη της δεύτερης περιόδου και μετά η Εθνική ομάδα της Ρωσίας, έδειξε πως το ήθελε πολύ περισσότερο από την Εθνική μας, το παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με τη διαφορά να βρίσκεται στους οκτώ (8) πόντους υπέρ της Ρωσίας (30-22).

Στην επανάληψη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι του και κατάφερε να γυρίσει από -14 στο -3. Πιο συγκεκριμένα στο 28‘ η “γαλανόλευκη” ήταν πίσω στο σκορ με 42-28. Όμως, κάνοντας ένα σερί 15-4, η Εθνική μας Ομάδα επέστρεψε ξανά στο παιχνίδι με την τρίτη περίοδο να λήγει στο 46-43 υπέρ των Ρώσων.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Εθνική μας έδειξε την ανωτερότητά της, προσπέρασε στο σκορ και κατάφερε να φύγει νικήτρια από το κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Τα δεκάλεπτα: 11-11, 22-30, 43-46, 61-57.
ΕΛΛΑΔΑ: Λούντζης 5 (1), Ντουζίδης 2, Μιλιντίγιεβιτς 19 (5), Φλιώνης, Μιχαλούτσος 4, Μουράτος, Σκουλίδας 2, Χρηστίδης 9, Δίπλαρος 2, Σκόρδας 2, Παπαγιάννης 4, Χαραλαμπόπουλος 12 (1).
ΡΩΣΙΑ: Σπάκοφ, Βολκίν 6 (2), Γιακιούσιν 15 (2), Σόπιν 10 (1), Λομπάρεφ 4, Σερμπούκιν 3 (1), Αντρεεφ, Καρπένκοφ 9 (1), Λοπάτιν 10 (2), Τονόγιαν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…