Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δικαίωση η κλήση στην Εθνική”

“Δικαίωση η κλήση στην Εθνική”

sarikopoulos

sarikopoulos

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος αποτέλεσε μια εκ των εκπλήξεων, στις κλήσεις του Φώτη Κατσικάρη για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο σέντερ της ΑΕΚ πραγματοποίησε μεστές εμφανίσεις στην Α1, έχοντας 6.4 πόντους και 4.9 ριμπάουντ μέσο όρο, καταφέρνοντας να πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τον συμπεριλάβει μεταξύ των κλήσεων του για την προεπιλογή.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ, ο 25χρονος διεθνής υπογράμμισε πως “Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Σημαίνει πως η προσπάθεια μου τόσο η ομαδική, όσο και η ατομική ανταμείβονται. Είναι μία δικαίωση για μένα αυτή η κλήση. Δεν μου φτάνει, όμως, μόνο να συμμετάσχω στην προεπιλογή για το Ευρωμπάσκετ αλλά θα πάω για να παλέψω ώστε να κερδίσω μία θέση. Κοιτάω σαν κέρδος τα πάντα από δω και στο εξής. Ούτε επαναπαύομαι, ούτε αλλάζει κάτι στο μυαλό μου. Ξεκινάω την Δευτέρα κάτι καινούργιο”.

Για το γεγονός πως για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια στις κλήσεις βρέθηκε και παίκτης της ΑΕΚ, σχολίασε: “Είναι πολύ ευχάριστο και σημαντικό παράλληλα. Η ΑΕΚ ξεκινάει και δείχνει ανταγωνιστικότητα σε όλα τα επίπεδα απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι πολύ καλό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…