Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Διεθνές τουρνουά για την Παίδων

Διεθνές τουρνουά για την Παίδων

paidon 14

paidon-14

Πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 (από 6-16 Αυγούστου στο Κάουνας), η Εθνική Παίδων θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στη Νέα Ιωνία Βόλου το τριήμερο 10-12 Ιουλίου. Στο τουρνουά αυτό θα συμμετέχουν επίσης και τα αντίστοιχα εθνικά συγκροτήματα της Τουρκίας, Ρωσίας και Βουλγαρίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Τούφας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Καμπουρίδη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο και ακολουθεί θεραπεία.

“Είναι τα πρώτα ματς τεστ μετά το πρώτο δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας στη Νάουσα. Αντιμετωπίζουμε δυνατές ομάδες, όπως η Τουρκία και η Ρωσία, και θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το πού βρισκόμαστε. Η ομάδα δεν θα είναι 100% έτοιμη, ωστόσο θα είναι καλό να έρθουν οι φίλαθλοι του Βόλου να παρακολουθήσουν την ομάδα, καθώς έτσι θα ενθαρρύνουν τα παιδιά για τη συνέχεια”, ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, κ.Τούφας.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Το πρόγραμμα των αγώνων, που θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, έχει ως εξής:

Παρασκευή 10 Ιουλίου

18:00 Τουρκία-Ρωσία

20:30 Ελλάδα-Βουλγαρία

Σάββατο 11 Ιουλίου

18:00 Βουλγαρία-Τουρκία

20:30 Ελλάδα-Ρωσία

Κυριακή 12 Ιουλίου

18:00 Ρωσία-Βουλγαρία

20:30 Ελλάδα-Τουρκία

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…