Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Δεν τελείωσαν οι μεταγραφές

Δεν τελείωσαν οι μεταγραφές

djordjevic

djordjevic

Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει ήδη πραγματοποίησει τέσσερις μεταγραφές πρώτης γραμμής, με την απόκτηση των Νικ Καλάθη, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Σάσα Πάβλοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς.

Το “τριφύλλι” έχει θωρακίσει την φροντ λάιν του, όπου δεσπόζουν πλέον οι Ραντούλιτσα, Κούζμιτς, Παπαγιάννης, Γκιστ και Φώτσης, ενώ έχει δημιουργήσει και μία δυνατή περιφέρεια με την επιστροφή του Νικ Καλάθη και την προσθήκη του δεινού σουτέρ Πάβλοβιτς. Μπορεί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να κατέστησαν σαφές πως με την εύρεση του δεύτερου σέντερ θα ολοκληρωνόταν το ρόστερ, ωστόσο η απουσία του Νίκου Παππά τους πρώτους μήνες της νέας σεζόν δημιουργεί ενδεχομένως ένα κενό στην περιφέρεια.

Εφόσον ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ζητήσει ακόμα έναν παίκτη στην περιφέρεια, τότε η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι διατεθειμένη να κάνει την επιθυμία του Σέρβου τεχνικού πράξη, αποκτώντας ακόμα έναν γκαρντ. Όπερ σημαίνει, πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις μεταγραφικές του κινήσεις. Οι “πράσινοι” είναι πιθανόν να αποκτήσουν ακόμα έναν περιφερειακό παίκτη και έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους, να επιλέξουν με ηρεμία (μιας και έχουν ολοκληρώσει τις βασικές κινήσεις τους) τον κατάλληλο παίκτη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα δεν υπάρχει κάποιο όνομα, που να βρίσκεται ψηλά στη λίστα, ενώ η περίπτωση του Ματ Τζάνιγκ (υπήρξε έντονη φημολογία χθες) δεν εξετάζεται καν από το πράσινο στρατόπεδο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …