Κεντρική Διεθνή “Δεν ήταν τα λεφτά”

“Δεν ήταν τα λεφτά”

Alexander Vezenkov

Alexander Vezenkov

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο νεαρός πρώην φόργουορντ του Άρη εξήγησε, μιλώντας στη Real News, πως τα λεφτά δεν ήταν ο λόγος που πήρε την απόφαση να υπογράψει με τους Καταλανούς.

“Δεν ήταν το οικονομικό ο λόγος που δέχθηκα την τιμητική αυτή πρόταση. Είναι πολύ σημαντικό και φανταστικό το συναίσθημα ένας σπουδαίος σύλλογος να σου δείχνει με έντονο και πειστικό τρόπο πόσο πολύ θέλει να γίνεις μέλος του. Θα έχω τη δυνατότητα να παίξω το μπάσκετ που ξέρω και μπορώ και ελπίζω να καταφέρω να τους δικαιώσω, κερδίζοντας μαζί τους κάθε διάκριση σε Ισπανία και Ευρώπη. Άλλωστε, ανέκαθεν οι στόχοι της ομάδας αυτής είναι μεγάλοι και το επίπεδό της σταθερά υψηλό”, δήλωσε αρχικά ο Βεζένκοφ.

Για την προοπτική του ΝΒΑ: “Όνειρο είναι και αυτό, δεν το κρύβω, αλλά προτιμώ να βαδίζω με σίγουρα βήματα και να μη βιάζομαι. Να είμαι έτοιμος πρώτα και μετά θα ανοίξει νέος δρόμος για μένα. Έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου να πετύχω, όμως τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά και αυτό ακριβώς έχω σκοπό να κάνω. Ξεκινάμε στις 27 Αυγούστου, έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή μου και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις”.

Για τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην Ευρωλίγκα: “Όλοι οι όμιλοι έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας και σίγουρα η νέα ομάδα που θα χτίσει ο Τζόρτζεβιτς δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν”.

Για τον Πάβλοβιτς: “Είναι σπουδαίος παίκτης. Από τη στιγμή που μιλάει ο ΛεΜπρον Τζέιμς για αυτόν, εγώ τι να πω;”,

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…