Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Χαραλαμπό”… το θηρίο (vid)

“Χαραλαμπό”… το θηρίο (vid)

Charalampopoulos

Charalampopoulos

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε πριν την ατυχία να τραυματιστεί μια εβδομάδα πριν την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Παρόλ‘ αυτά, δεν το έβαλε κάτω, έκανε την αποθεραπεία που χρειαζόταν και στην αναμέτρηση με την Τυνησία επέστρεψε πιο έτοιμος από ποτέ.

Λίγο μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Τυνησία, έκανε δηλώσει και μίλησε για την επιστροφή στα παρκέ, για το παιχνίδι με την Ισπανία, αλλά και για τον κόσμο που είναι στο πλευρό τους.

Αναλυτικά:
“Είναι ευχάριστο που είμαι και πάλι στο παρκέ μετά τον τραυματισμό μου. Τόσες μέρες ήμουν εκτός, έβλεπα από τον πάγκο. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα, γιατί δεν μπορούσα να βοηθήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναμπήκα. Συνεχίζουμε στις νίκες. Πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, αυτό που παίζουμε τόσο καιρό στις προπονήσεις και στα φιλικά. Από εκεί και πέρα, με τις νίκες θα συνεχίσουμε και την πορεία μας”.

Η Ισπανία θα είναι η αντίπαλος της ελληνικής ομάδας στους “8”, με το 18άχρονο φόργουορντ να αναφέρει σχετικά: “Οι Ισπανοί έχουν παράδοση στο μπάσκετ σε τέτοιες ηλικίες. Πάντα βρίσκονται στις υψηλές θέσεις. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει, να σουτάρει στον αιφνιδιασμό. Θα σταματήσουμε, σίγουρα, τον αιφνιδιασμό για να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τους φιλάθλους που στέκονται από την αρχή της διοργάνωσης στο πλευρό τους: “Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για εμένα, όταν υπάρχει κόσμος που θέλει να δει μπάσκετ και του αρέσει το μπάσκετ. Όλοι θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ μπροστά σε τέτοιο κοινό. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε, τα παιδιά που έρχονται εδώ να μας δουν και τους ευχαριστούμε κι αυτούς.”

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, τονίζοντας: “Αυτό μας δίνει ώθηση, αλλά εμείς ήμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας, δεν κοιτάμε αλλού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…