Κεντρική Ελλάδα Camp Αθηναίου, ο πέμπτος

Αθηναίου, ο πέμπτος

athinaiou marousi

athinaiou-marousi

Το καλοκαιρινό καμπ του Αμαρουσίου είναι ένα από τα πιο οργανωμένα της χώρας. Ο Κώστας Κεραμιδάς φρόντισε να φτιάξει ένα πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει πολλές μπασκετικές εικόνες στα παιδιά, τα οποία μαθαίνουν σωστά τα μυστικά του αθλήματος. Μετά τους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Δημήτρη Μαυροειδή, Άρη Λυκογιάννη και Τάσο Πηλοΐδη, σειρά να παρευρεθεί στο καμπ είχε ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος έπαιξε με τα παιδιά, απάντησε στις ερωτήσεις τους και τους δίδαξε τα βασικά του αθλήματος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
“Για μας το καλοκαιρινό καμπ δεν ισοδυναμεί με… πάρκινγκ. Δεν μαζέψαμε απλά τα παιδιά, για να τα κρατήσουμε και να τα… απασχολήσουμε λίγες ώρες. Θελήσαμε εξ αρχής, μέσα από το πρόγραμμα το οποίο επιμελήθηκε ο Κώστας Κεραμιδάς, να τους προσφέρουμε πάρα πολλές μπασκετικές εικόνες, να τους δείξουμε βασικές αρχές του αθλήματος, να τα φέρουμε κοντά στο σπορ και να τα κάνουμε να αγαπήσουν την πορτοκαλί μπάλα.

Σε αυτή μας την προσπάθεια, είχαμε αρωγούς φίλους. Παλιούς αθλητές του Αμαρουσίου (Σωτήρης Μανωλόπουλος, Δημήτρης Μαυροειδής), διεθνείς διαιτητές (Τάσος Πηλοΐδης), προπονητές (Άρης Λυκογιάννης), αλλά και παίκτες… πρώτης γραμμής, όπως ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο περιφερειακός της ΑΕΚ ήρθε στο Μαρούσι, μίλησε στα παιδιά, τους έδειξε (όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία) πώς σουτάρει, αλλά και πώς θα ξεφύγει από το μαρκάρισμα του αμυντικού (εν προκειμένω του Νίκου Μαραγκίδη). Στο τέλος υπέγραψε με υπομονή τα αυτόγραφα, αν και η ουρά έμοιαζε να είναι ατελείωτη.

Οι μικροί μας φίλοι πήραν αυτό που ήθελαν, μίλησαν με τον “Ενωσίτη” παίκτη, είδαν στο πρόσωπό τους το δικό τους όνειρο. Χαιρόμαστε που καταφέραμε να τους το προσφέρουμε και οδεύοντας προς το τέλος του καμπ, είμαστε περήφανοι που το πρώτο μας εγχείρημα βρήκε τέτοια ανταπόκριση…”.

athinaiou-marousi1

athinaiou-marousi2

athinaiou-marousi3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…