Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Αποτελέσματα Β’ Φάσης

Αποτελέσματα Β’ Φάσης

Amar Gegic Bosnia

Amar Gegic-Bosnia

Την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βόλου, ανεξάρτητα το τι θα γίνει στο σημερινό (29/07) παιχνίδι με τη Ρωσία, εξασφάλισε η Εθνική μας Ομάδα των Εφήβων.

Η Βοσνία έκανε ένα τεράστιο δώρο στην Εθνική μας Ομάδα καθώς επικράτησε, χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, με 72-59 της Ιταλίας. Αυτό σημαίνει πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να προκριθεί ακόμα και ως δεύτερο. Αρκεί να κάνει απλά το καθήκον της και να κερδίσει τους Ρώσους.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, αφού υπήρξε γενικό μπλακ άουτ στη περιοχή της Νέας Ιωνίας, η Λετονία επικράτησε της Ισπανίας με 75-73.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Σερβία, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, επικράτησε της Τσεχίας με 86-67.

Την πρώτη θέση καπάρωσε η Τουρκία, που πέρασε από το παιχνίδι με την Λιθουανία, επικρατώντας με 73-67. Αυτό σημαίνει η Εθνική μας που έχει περάσει έτσι κι αλλιώς προκρίνεται ως τέταρτη.

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, η Εθνική Εφήβων με καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος κυρίως, κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ρωσία, επικρατώντας με 61-57

Η Γαλλία θα είναι η αντίπαλος της Εθνική μας στον προημιτελικό της Παρασκευής (31/07), καθώς επικράτησε με 89-74 της Γερμανίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

6ος Όμιλος:
Ιταλία – Βοσνία 59-72
Λιθουανία – Τουρκία 67-73
Ελλάδα – Ρωσία 61-57

5ος Όμιλος:
Ισπανία – Λετονία 73-75
Σερβία – Τσεχία 86-67
Γερμάνία – Γαλλία 74-89

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…