Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Αποτελέσματα Β’ Φάσης

Αποτελέσματα Β’ Φάσης

Latvia U18

Latvia U18

Αμφίρροπη μόνο για ένα δεκάλεπτο ήταν η αναμέτρηση ΛετονίαΤσεχία με την πρώτη να παίρνει τη νίκη με το τελικό 92-56, για τον Πέμπτο Όμιλο της Β’ φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18. Κορυφαίος των νικητών αναδείχθηκε ο Κοχς, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους, ενώ από την άλλη μεριά ξεχώρισε ο Φλάισανς, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 11 πόντους.

Την πρώτη της ήττα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων έκανε η Γαλλία, καθώς ηττήθηκε από τη Σερβία με 75-64. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά του, με τους “Πλάβι” να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο ήταν αυτό που συνέβαλε σημαντικά στην επικράτηση των Σέρβων.

Πολύ κοντά στην πρόκρισή της στα προημιτελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος βρίσκεται η Ιταλία, καθώς στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, επικράτησε με 77-70 της Λιθουανίας.

Στο άλλο παιχνίδι του Έκτου Ομίλου, η Βοσνία επικράτησε της Ρωσίας με 67-61, αφήνοντας την “αρκούδα” στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Πραγματοποιώντας την καλύτερη της εμφάνιση στη διοργάνωση, η Εθνική Εφήβων διέλυσε την Τουρκία με 77-54 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βόλου και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι η Ισπανία επικράτησε της Γερμανία με 76-73.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

5ος Όμιλος:
Λετονία – Τσεχία 92-56
Γαλλία – Σερβία 64-75
Ισπανία – Γερμανία 76-73

6ος Όμιλος:
Βοσνία – Ρωσία 67-61
Ιταλία – Λιθουανία 77-70
Ελλάδα – Τουρκιά 77-54

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…