Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Αποτελέσματα Β’ φάσης

Αποτελέσματα Β’ φάσης

Latvia France

Latvia-France

Με το δεξί μπήκε η Γαλλία στη δεύτερη φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, συνεχίζοντας τις καλές της εμφανίσεις, καθώς, επικράτησε της Λετονίας με 91-62. Πρώτοι σκόρερ των “τρικολόρ” αναδείχθηκαν οι Γκομπά και Λουμπακί. Αμφότεροι πέτυχαν από 16 πόντους, ενώ από την άλλη μεριά ξεχώρισε ο Κος, ο οποίος πέτυχε 16 πόντους.

Στο άλλο παιχνίδι του πέμπτου Ομίλου, η Γερμανία επιβλήθηκε της Τσεχίας με 74-47. Πρώτος σκόρερ των Γερμανών αναδείχθηκε ο Φρέντεμπεργκ, ο οποίος πέτυχε 13 πόντους.

Στο τελευταίο παιχνίδι του πέμπτου Ομίλου η Ισπανία επιβλήθηκε της Σερβίας με 74-62, μπαίνοντας με το δεξί στη δεύτερη φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκεια του ήταν ντέρμπι, αλλά οι Ισπανοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, καθώς στο τρίτο δεκάλεπτο πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση. Κορυφαίος των Ισπανών αναδείχθηκε ο Βίγια, ο οποίος πέτυχε 16 πόντους. Από την μεριά των “Πλάβι” ξεχώρισε ο Αρανιτόβιτς, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του έκτου Ομίλου η Λιθουανία επιβλήθηκε της Ρωσίας με 73-65. Πρώτος σκόρερ των Λιθουανών αναδείχθηκε, ο Βάρνας, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους, ενώ μάζεψε και 6 ριμπάουντ και από κοντά ακολούθησε ο Σεντερέσκις, ο οποίος πέτυχε 16 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ.

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση, η Τουρκία, μπήκε με το δεξί στη δεύτερη φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 80-57 της Βοσνίας.

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, η Εθνική Εφήβων ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στη δεύτερη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βόλου, επικρατώντας με σχετική άνεση της Ιταλίας με 63-52

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

5ος Όμιλος
Λετονία – Γαλλία 62-91
Τσεχία – Γερμανία 47-74
Σερβία – Ισπανία 62-74

6ος Όμιλος
Ρωσία – Λιθουανία 65-73
Βοσνία – Τουρκία 57-80
Ελλάδα – Ιταλία 63-52

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…