Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Αποτελέσματα προημιτελικών

Αποτελέσματα προημιτελικών

korkmaz

korkmaz

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων προκρίθηκε το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, Τουρκία, η οποία επιβλήθηκε της Αυστραλίας με 81-70 στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας για την προημιτελική φάση. Οι γείτονες βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, όταν τα “καγκουρό” προηγήθηκαν με 43-34 στο 25′, ωστόσο ανέβασαν στροφές στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, προηγήθηκαν με 55-45 και έκαναν επίδειξη δύναμης στην τελευταία περίοδο.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους νικητές οι Ουγκουρλού (16π., 7ασ.), Κορκμάζ (15π., 6ριμπ.), Ουλουμπάι (14π.) και Γκιουβέν (14π., 11ριμπ.), ενώ ο Γκετσίμ οργάνωσε αρμονικά το παιχνίδι, μοιράζοντας 10 ασίστ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο ΜαΚβέι με 14 πόντους.

croatia-pagkosmio-irakleio

Η Κροατία είναι η δεύτερη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει την Τουρκία, καθώς επικράτησε του Καναδά με 84-71. Οι Κροάτες είχαν την πρωτοκαθεδρία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατείχαν τα ηνία του αγώνα και έφθασαν, χωρίς να “καρδιοχτυπήσουν” στο τέλος, στη νίκη. Η τριάδα των Μάρκο Αράποβιτς (20π.-11ρ.-6ασ.), Λούκα Μπόζιτς (20π.-10ρ.) και Ίβιτσα Ζούμπατς (19π.-6ρ.) ηγήθηκε της τελικής επικράτησης ενώ εκ των Καναδών, ξεχώρισαν οι Τζάστιν Τζάκσον και Ντίλον Μπρουκς με 20 και 17 πόντους, αντίστοιχα.

usa-italy

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής προκρίθηκαν στον αυριανό (04/07) δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, καθώς επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση της Ιταλίας με 86-65. Πρώτος σκόρερ της Αμερικής, αναδείχθηκε ο Μπράνσον, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους, ενώ από την άλλη μεριά ο Φλακαντόρι ηγήθηκε της προσπάθειας της Ιταλίας, πετυχαίνοντας 21 πόντους.

Πλέον οι Αμερικάνοι περιμένουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Εθνικής μας Ομάδας με την Ισπανία, για να μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους στον ημιτελικό του Σαββάτου (04/07).

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:
1) Τουρκία – Αυστραλία 81-70
2) Κροατία – Καναδάς 84-71
3) ΗΠΑ – Ιταλία 86-65
4) Ισπανία – Ελλάδα 59-70

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Τουρκία – Κροατία
Ελλάδα – ΗΠΑ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…