Κεντρική Διεθνή Αποσύρθηκε ο Νέλσον

Αποσύρθηκε ο Νέλσον

Spencer Nelson

Spencer Nelson

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έκανε γνωστή ο 35χρονος Σπένσερ Νέλσον, γνωστός από το πέρασμά του, από τα ελληνικά παρκέ, την περίοδο 20082010, καθώς είχε αγωνιστεί με τις φανέλες του Άρη και του Περιστερίου.

Αναλυτικά:
“Τα τελευταία δέκα χρόνια πέρασα πολύ ωραία αγωνιζόμενος επαγγελματικά στην Ευρώπη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν για να τα καταφέρω. Στους εκπροσώπους μου, θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” που δούλεψαν τόσο εντατικά μαζί μου. Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα, τη Μπάμπεργκ, την Τρεβίζο, τη Φορτιτούντο Μπολόνια, τον Άρη, το Περιστέρι, τη Γκραν Κανάρια, τη Σιένα και τη Βενέτσια, όπως επίσης όλους όσοι εργάστηκαν σε αυτές. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια που μου προσφέρατε και για το γεγονός πως κάνατε ξεχωριστή κάθε μου χρονιά στην Ευρώπη, για μένα και την οικογένειά μου.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Αγάπησα κάθε λεπτό παίζοντας μαζί σας, και θα αγαπώ για πάντα τις αναμνήσεις που έχω. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, για το γεγονός πως με πιστέψατε και μου δώσατε την ευκαιρία να πετύχω. Τέλος, ευχαριστώ τους φιλάθλους, που ήταν τόσο καλοί μαζί μου. Για εσάς γίνονται όλα. Η πίστη και το πάθος σας με έκαναν να νιώθω τιμή να παίζω μπροστά σας.

Εύχομαι σε όλους το καλύτερο και ελπίζω να σας δω όλους στο Ποκατέλο“.

Spencer Nelson announces his retirement: Thank you Spencer and good luck!! #YouFirstFamily pic.twitter.com/q6qdrqW6fe

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…