Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Ανέβηκε η ψυχολογία”

“Ανέβηκε η ψυχολογία”

Lountzis Matos Greece Dominican Republic

Lountzis-Matos-Greece-Dominican Republic

Η Εθνική Ομάδα των Εφήβων τερμάτισε αήττητη στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, αφού επικράτησε της Σερβίας με 69-60. Ο Μιχάλης Λούντζης σε δηλώσεις του είπε πως η άμυνα και ο κόσμος έδωσαν τη νίκη στην Εθνική.

Αναλυτικά:
“Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά από την αρχή. Το θέλαμε πολύ. Παλεύαμε για κάθε κατοχή, πέφταμε κάτω, βουτάγαμε και τελικά δικαιωθήκαμε. Τα σουτ άρχισαν να μπαίνουν επειδή παίξαμε πολύ δυνατή άμυνα και από την άμυνά μας ανέβηκε η ψυχολογία κι έτσι μπήκαν και τα σουτ“.

Για τις πολλές χαμένες βολές: “Δεν θα έλεγα ότι οι χαμένες βολές είχαν να κάνουν με το ότι νιώσαμε κάποια πίεση από τον κόσμο. Το αντίθετο. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας εμψύχωνε με τη φωνή του. Οι βολές απλώς δεν μπήκαν. Έτσι είναι, σε έναν αγώνα θα μπουν σε άλλον όχι… Είναι πάρα πολύ ωραίο το συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ με τη φωνή του και με όλα… Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήταν κοντά μας και, μιλώντας εκ μέρους και των συμπαικτών μου, οφείλουμε τη νίκη και στον κόσμο“.

Για το εάν κοιτάνε πιο μακριά από τον αγώνα με την Τυνησία: “Όπως έχω ξαναπεί, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα, θα εστιάσουμε στον αγώνα με την Τυνησία και μετά θα έχουμε χρόνο να επικεντρωθούμε στον επόμενο αντίπαλο. Δεν κοιτάμε τόσο μπροστά, τι θα γίνει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…