Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ Ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους

PAOK-Xini

Όταν κάποιες συνεργασίες πηγαίνουν καλά, συνεχίζουν για πολλά χρόνια ακόμη! Αυτό λοιπόν συνέβη και ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή, καθώς οι δυο εταιρίες ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δυο χρόνια, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή για τις επόμενες δύο αγωνιστικές σεζόν 2015-2016 και 2016-2017 θα είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης εκπαίδευσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, παρέχοντας υποτροφίες και ειδικές προσφορές στους αθλητές των, τους εργαζόμενους και τους φιλάθλους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του ΙΕΚ Ξυνή και του Mediterranean College να συμμετέχουν σε ειδικά projects, με στόχο την απόκτηση βιωματικών εμπειριών, σε πραγματικές εργασιακές συνθήκες. Επίσης, σπουδαστές και απόφοιτοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, από τις ειδικότητες της Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας, Προπονητής Αθλημάτων, Διαιτολογίας, Marketing, Β. Φυσικοθεραπείας, Τεχνικός Ασφάλειας (Security) κ.ά., θα απασχοληθούν από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Με την ανανέωση αυτής της κορυφαίας συνεργασίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το σαφή προσανατολισμό του στη σύναψη ουσιαστικών συμμαχιών, που έχουν ως στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση στους σπουδαστές του. Αθλητισμός και Εκπαίδευση έδωσαν ραντεβού στο PAOK Sports Arena για την ανανέωση της συνεργασίας τους… Ο Αθλητισμός είναι θέμα Παιδείας! Μη χάνεις άλλο χρόνο! Δήλωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ και επωφελήσου από τις ειδικές προσφορές!

Πληροφορίες: ΙΕΚ Ξυνή Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310552406. Ιστοσελίδα: www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net | facebook.com/iekxinithessalonik

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: “Με υπομονή και κατανόηση θα τα καταφέρουμε” (vid)

Την αναδρομή σε μεγάλες στιγμές της ιστορίας του συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με το σημερινό του βίντ…