Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους

PAOK Xini

PAOK-Xini

Όταν κάποιες συνεργασίες πηγαίνουν καλά, συνεχίζουν για πολλά χρόνια ακόμη! Αυτό λοιπόν συνέβη και ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή, καθώς οι δυο εταιρίες ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δυο χρόνια, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή για τις επόμενες δύο αγωνιστικές σεζόν 2015-2016 και 2016-2017 θα είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης εκπαίδευσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, παρέχοντας υποτροφίες και ειδικές προσφορές στους αθλητές των, τους εργαζόμενους και τους φιλάθλους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του ΙΕΚ Ξυνή και του Mediterranean College να συμμετέχουν σε ειδικά projects, με στόχο την απόκτηση βιωματικών εμπειριών, σε πραγματικές εργασιακές συνθήκες. Επίσης, σπουδαστές και απόφοιτοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, από τις ειδικότητες της Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας, Προπονητής Αθλημάτων, Διαιτολογίας, Marketing, Β. Φυσικοθεραπείας, Τεχνικός Ασφάλειας (Security) κ.ά., θα απασχοληθούν από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Με την ανανέωση αυτής της κορυφαίας συνεργασίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το σαφή προσανατολισμό του στη σύναψη ουσιαστικών συμμαχιών, που έχουν ως στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση στους σπουδαστές του. Αθλητισμός και Εκπαίδευση έδωσαν ραντεβού στο PAOK Sports Arena για την ανανέωση της συνεργασίας τους… Ο Αθλητισμός είναι θέμα Παιδείας! Μη χάνεις άλλο χρόνο! Δήλωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ και επωφελήσου από τις ειδικές προσφορές!

Πληροφορίες: ΙΕΚ Ξυνή Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310552406. Ιστοσελίδα: www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net | facebook.com/iekxinithessalonik

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …