Κεντρική Διεθνή Βεντίτσεφ μαινόμενος

Βεντίτσεφ μαινόμενος

vedischev kuban

vedischev-kuban

Παρελθόν από την Λοκομοτίβ Κουμπάν αποτελεί ο Ντέρικ Μπράουν, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βεντίτσεφ. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου “ξεσπάθωσε” μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τους τελικούς της VTB League, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στον προπονητή, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς και τον Αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος πιθανότατα θα καταλήξει στην Αναντολού Εφές.

Ο Βεντίτσεφ δήλωσε αρχικά πως: “Δεν ξέρω αν θα μείνει ο Μπαζάρεβιτς ως προπονητής. Η απειρία του στοίχισε, όπως στοίχισαν και οι τραυματισμοί παικτών του επιπέδου των Ράντολφ και Καλνιέτις, ενώ πρόβλημα στη σειρά με τη Χίμκι, είχε και ο Μάλκολμ Ντιλέινι. Σε κάθε περίπτωση, θα συγκαλέσουμε σύσκεψη και σε αυτή θα αποφασίσουμε τι θα γίνει με τον προπονητή. Σε 10 ημέρες, θα είναι όλα πιο ξεκάθαρα”.

Ενώ εν συνεχεία, όταν ρωτήθηκε αν ο Μπράουν έχει φύγει από την Λοκομοτίβ, απάντησε καταφατικά εξηγώντας: “Η πραγματικότητα θέλει να είχαμε δεχθεί προτάσεις για τον Μπράουν, από ομάδες της Ευρωλίγκα μέσα στη χρονιά, τις οποίες σκεφτήκαμε, διότι η πτώση του ρουβλιού μας δημιούργησε προβλήματα στον οικονομικό τομέα. Παρ’ όλα αυτά, αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε και του εγγυηθήκαμε τα χρήματα του, μέχρι το τελευταίο σεντ. Και εκείνος τι έκανε; Στη σειρά με τη Χίμκι ήταν αδιάφορος. Φαινόταν να μη θέλει να βάλει το σώμα του στη μάχη, μην τυχόν και τραυματιστεί.

Σε όλα τα πλέι οφ ήταν παθητικός, κάτι στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει. Δεδομένης της εμπειρίας του και του χαρακτήρα του, περιμέναμε πως θα γίνει ο ηγέτης στα αποδυτήρια. Αντ’ αυτού, κατάφερε να βρίσκεται στο παρκέ για 30′ και να μην κάνει ένα φάουλ! Θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στους ημιτελικούς -δεδομένων και των απουσιών των αντιπάλων μας-, αλλά δεν έκανε τίποτα. Ή μάλλον έκανε κάτι: κρυβόταν από τις ευθύνες. Ενδεχομένως ο Μπαζάρεβιτς να έπρεπε να απαιτήσει περισσότερα από εκείνον ή από εμάς. Οι απαιτήσεις είναι που κάνουν ένα προπονητή, νικητή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…