Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τζόρτζεβιτς, ο εκλεκτός

Τζόρτζεβιτς, ο εκλεκτός

djordjevic1 semi pagkosmio

djordjevic1-semi-pagkosmio

Ο Παναθηναϊκός σαρώνει τις τελευταίες μέρες την αγορά, προκειμένου να βρει τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Σωτήρη Μανωλόπουλου και τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και θα καταφέρει να οδηγήσει ξανά το “τριφύλλι” στον δρόμο των επιτυχιών σε Ελλάδα και Ευρωπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός της διοίκησης του Παναθηναϊκού για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για τον πάγκο του Ολυμπιακού τον περασμένο Οκτώβριο, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με τους “πράσινους” να θέλουν να ολοκληρώσουν την υπόθεση του νέου τεχνικού τις επόμενες ώρες.

Το έργο τους δεν είναι εύκολο, καθώς μεγάλο εμπόδιο αποτελεί το γεγονός πως ο Τζόρτζεβιτς θα πρέπει να συνδυάσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Σερβίας με τον Παναθηναϊκό. Όπως και να έχει, το “τριφύλλι” πρέπει να κλείσει το θέμα του προπονητή τις επόμενες ώρες, ώστε να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να είναι η πρώτη επιλογή της “πράσινης” ΚΑΕ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…