Κεντρική Ελευσίνα Τσαουσίδης και επίσημα

Τσαουσίδης και επίσημα

tsaousidis elefsina

tsaousidis-elefsina

Το γράψαμε; Ισχύει!
Όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν λίγες μέρες (“Τα “κλειδιά” στον Τσαουσίδη“), μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό για το που θα αγωνίζεται τελικά η ομάδα του Πανελευσινιακού, ωστόσο γνωρίζουμε εδώ και αρκετές ημέρες, το ποιός θα είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου. Ο Λευτέρης Τσαουσίδης!

Μάλιστα, πριν από λίγο, μέσω της σχετικής ανακοίνωσης επισημοποιήθηκε κιόλας η συνεργασία του Λευτέρη Τσαουσίδη-Ελευσίνας.

Αναλυτικά:
“Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει επίσημα τη συμφωνία με το Λευτέρη Τσαουσίδη, ο οποίος αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Λευτέρης Τσαουσίδης ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής στην ομάδα του Πανελληνίου και ακολούθησαν αρκετές ομάδες όπως ο Αρίωνας (1994 – 1999), η Ολύμπια Λάρισας, ο Ηλυσιακός, το Ρέθυμνο, η Ρόδος και ο Αμύντας κατακτώντας έξι ανόδους σε εθνικές κατηγορίες.

Την πρώτη του προπονητική απόπειρα την έκανε με την ομάδα του Πόλις Καλλιθέας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ. Στη συνέχεια βρέθηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας και στο πλευρό του Άρη Λυκογιάννη κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 και την άνοδο στην Α1 κατηγορία τη σεζόν 20092010.

Στον Ίκαρο Καλλιθέας παρέμεινε άλλες δύο χρονιές αναλαμβάνοντας παράλληλα και το τιμόνι της εφηβικής ομάδας. Στα τρία αυτά χρόνια κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα ΕΣΚΑΝΑ και έφτασε στην κατάκτηση δύο αργυρών και ενός χάλκινου μεταλλίου στα Πανελλήνια πρωταθλήματα από το 2009 ως το 2012.

Από τη σεζόν 20122013 ο Λευτέρης Τσαουσίδης είναι μέλος της οικογένειας του Πανελευσινιακού ως βασικό στέλεχος του τεχνικό επιτελείο της ομάδας από την πρώτη χρονιά της ανόδου στην Basket League (Α1) έως σήμερα. Σε επιβράβευση της άριστης συνεργασίας, η Διοίκηση του Πανελευσινιακού του αναθέτει την αναγέννηση και το νέο ξεκίνημα της ανδρικής ομάδας από την επόμενη σεζόν.

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανελευσινιακού στέκεται δίπλα στον Λευτέρη Τσαουσίδη, στον οποίο έχει αμέριστη εμπιστοσύνη ότι θα καταφέρει να δώσει νέες χαρές και συγκινήσεις με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Basket League“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…