Κεντρική Διεθνή Τριπλό χτύπημα

Τριπλό χτύπημα

Dunston Olympiacos Panathinaikos pao

Dunston-Olympiacos-Panathinaikos-pao

Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε με τραγικό τρόπο για την Εφές Αναντολού, η οποία, παρά τα πολλα χρήματα που ξόδεψε πέρυσι το καλοκαίρι, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε την κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς φιλοδοξεί τη νέα σεζόν να τα πάει πολύ καλύτερα, γι’ αυτό και έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της, όντας έτοιμη να κλείσει τρεις παίκτες τις επόμενες μέρες.

Ο πρώτος, φυσικά, είναι ο Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος βρίσκεται στην Πόλη για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Εφές. Ο δεύτερος θα είναι ο Τζον Ντίμπλερ της πρωταθλήτριας Καρσίγιακα, ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία με την ομάδα του “Ντούντα”. Το κερασάκι στην τούρτα φαίνεται πως θα μπει με την απόκτηση του Τζέισον Γκρέιντζερ από την Ουνικάχα Μάλαγα. Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Ουρουγουανός γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Εφές.

Ενδεχόμενη απόκτηση του θα ενισχύσει σημαντικά την περιφέρεια των Τούρκων, καθώς ο Γκρέιντζερ θα δημιουργήσει ένα αχτύπητο δίδυμο με τον Τόμας Ερτέλ στα γκαρντ. Θυμίζουμε πως η Εφές Αναντολού έχει συμφωνήσει έδω και αρκετό καιρό με τον Ντέρικ Μπράουν της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…