Κεντρική Ελλάδα Camp Το camp του Γιαννάκη

Το camp του Γιαννάκη

giannakis

giannakis

Ένα από τα πιο πρωτοποριακά camp του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί από τις 15 μέχρι τις 20 Ιουνίου στη Χαλκιδική και θα έχει την υπογραφή του “δράκου” του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της αθλητικής κατασκήνωσης Skouras Sports & Language Camp.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
“Μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του ελληνικού μπάσκετ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράφει τη διοργάνωση ενός πρωτοποριακού camp μπάσκετ που θα διεξαχθεί από τις 15 μέχρι τις 20 Ιουνίου στις νέες εγκαταστάσεις, διεθνών προδιαγραφών της αθλητικής κατασκήνωσης “Skouras Sports & Language Camp“, στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής.

Ο προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ σε επίπεδο Εθνικής ομάδας, θα επιβλέψει και θα ηγηθεί ενός επιτελείου έμπειρων προπονητών, οι οποίοι θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα και τη φιλοσοφία του.

Το camp περιλαμβάνει:
α) Δυο προπονητικές μονάδες ημερησίως υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Γιαννάκη κι ενός γκρουπ έμπειρων προπονητών.
β) Πρόγραμμα αθλητικής βελτίωσης από εξειδικευμένο προπονητή.
γ) Προβολή αγώνων μπάσκετ και διδασκαλία.

Δικαίωμα συμμετοχής στο camp έχει κάθε νέος και νέα ηλικίας 7 ως 17 ετών χωρίς να χρειάζεται να είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιον αθλητικό σύλλογο.

Οι αθλητές που θα επιλέξουν την Giannakis Academy θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, συνδυάζοντας μπάσκετ και διακοπές δίπλα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κασσάνδρας.

Οι εξαιρετικές υποδομές που έχει δημιουργήσει ο Χρήστος Σκούρας με την κατασκευή ενός καινούργιου αθλητικού κέντρου σε μια έκταση 30 στρεμμάτων αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τους μικρούς αθλητές.

Εκτός από γήπεδα μπάσκετ οι εγκαταστάσεις του “Skouras Sports & Language Camp” διαθέτουν γήπεδα για μπιτς σόκερ αλλά και στίβο για άλλα αθλήματα.

Το camp συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία όπως και με προγράμματα ΟΑΕΔ για χαμηλόμισθους και ανέργους. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Γιώργος Ραμπότας, γυμναστής της μεγάλης ομάδας του Άρη.

Επικοινωνία:
Γιώργος Ραμπότας: 6936 699614 – 6906 542489 – 6906 542408
Αθήνα και Ν. Ελλάδα:
Σωκράτης Ηλιάδης: 6946 464647
Skouras camp: 2310828686
*Περισσότερες λεπτομέρειες για το camp μπάσκετ που διοργανώνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης μπορείτε να βρείτε στα εξής link: www.giannakisacademy.com και www.skourascamp.com/el/eidika-programmata/basket-camp-2015“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…