Κεντρική Ελλάδα Camp Το Μαρούσι αλλάζει

Το Μαρούσι αλλάζει

keramidas kostas athinaikos

keramidas-kostas-athinaikos

Το Μαρούσι είναι έτοιμο να κάνει τη μεγάλη επανεκκίνηση, με την ομάδα των βορείων προαστίων να αλλάζει ριζικά φέτος σε όλα τα επίπεδα. Για αρχή, θα διοργανώσει το πρώτο Basketball Camp Maroussi, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Ιουνίου εώς τις 3 Ιουλίου και θα φέρει την υπογραφή του Κώστα Κεραμιδά.

Στο καμπ του Αμαρουσίου θα έρθουν γνωστοί προπονητές αλλά και παίκτες, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν και πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α1.

Αναλυτικά:
Καμπ υπάρχουν πολλά, αλλά καμπ με την υπογραφή του Αμαρουσίου και τις… υπογραφές πρωταγωνιστών της Α1, δεν θα βρείτε αλλού!

Το Μαρούσι αλλάζει κι αυτό θα φανεί -τις αμέσως επόμενες ημέρες- σε όλα τα επίπεδα. Στοχεύοντας στα νέα παιδιά, θέλοντας να τα φέρει κοντά του διοργανώνει το Basketball Camp Maroussi, το οποίο φιλοδοξεί να κάνει θεσμό. Ένα καμπ που θα πραγματοποιηθεί σε δύο περιόδους:
Α’ περίοδος: Τετάρτη 17 Ιουνίου – Παρασκευή 26 Ιουνίου και
Β’ περίοδος: Δευτέρα 29 Ιουνίου – Παρασκευή 03 Ιουλίου

Το Basketball Camp Maroussi θα λειτουργεί από τις 08:30 – 14:30 και θα φέρει την υπογραφή του Κώστα Κεραμιδά, ο οποίος -μαζί με τους συνεργάτες του- έχει καταρτίσει το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει τα πάντα (παιχνίδι, εκμάθηση μπάσκετ, ομιλίες, ώρες χαλάρωσης, βίντεο, κτλ.).

Στο Basketball Camp Maroussi θα έρθουν γνωστοί προπονητές και αθλητές, κάποιοι εκ των οποίων έχουν συνδέσει το όνομά τους με το Μαρούσι. Μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση για καθέναν από αυτούς.

Για πληροφορίες κι εγγραφές, απευθυνθείτε καθημερινά από 17:00 έως 20:00 και το Σαββατοκύριακο από 08:00 έως 14:00 στα γραφεία του συλλόγου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…