Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το λιμάνι είναι… μακριά

Το λιμάνι είναι… μακριά

sloukas1

sloukas

Όταν σε καλούν, μετά από επτά χρόνια παραμονής σου στην ομάδα, οιαδερφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση από τον διπλασιασμό των αποδοχών σου και δεν πηγαίνεις, ή πρέπει ο προσωπικός λόγος” που επικαλέστηκες να είναι πραγματικά σοβαρός, ή πρέπει να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου. Κι ο Κώστας Σλούκας δεν είναι κανένα παιδί που δεν σκέπτεται, οπότε μένει να διαπιστώσουμε αν ο σοβαρός οικογενειακός λόγος είναι άλλος από τη μετακόμιση (στηνΚωνσταντινούπολη).

Ο διεθνής περιφερειακός είναι πιο μακριά από ποτέ από το λιμάνι. Το ραντεβού που δεν έγινε, εμπεριέχει στοιχεία ρήξης, αν και στον Ολυμπιακότηρούν στάση αναμονής. Μεταξύ μας, μπορεί να μην θέλουν να τον χάσουν, αλλά δεν είναι και… Σπανούλης. Είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει κι έχει πάρει, όπερ μεθερμηνευόμενο… ας αποφασίσει.

Οι διοικούντες δεν πρόκειται να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα για να τον κρατήσουν. Στη χειρότερη (δεν τη λες) θα κρατήσουν τον Όλιβερ Λαφαγιέτ (έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν την οψιόν του, ως το τέλος του μήνα) και θα ψάξουν έναν παίκτη με τα στοιχεία του Σλούκα, ενδεχομένως κι από την αγορά του εξωτερικού. Δεν θα δυσκολευτούν να βρουν. Έλληνας σαν τον Σλούκα δεν υπάρχει, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα αφελληνοποίησης για να ανησυχήσει.

Σε μεταγραφική περίοδο η μόνη σταθερή είναι η αστάθεια, οπότε μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο ανατροπής των δεδομένων. Το αυτό ισχύει και για τον Τρεμέλ Ντάρντεν, του οποίου την οψιόν πρέπει (κανονικά) να ενεργοποιήσει σήμερα ο Ολυμπιακός, όμως είναι νωρίς για τέτοια…δέσμευση, αφού πρέπει πρώτα να γίνει καταμέτρηση των απωλειών” και μετά ο σχεδιασμός.

Επίσης, μοιάζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Αν δεν διορθώσει (χειρουργικά) το πρόβλημα στον ώμο, δεν θα συνεχίσει στονΟλυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” μένουν πιστοί στο πλάνο τους, καθώς πέρυσι έκοψαν” τον Ποπς Μενσά Μπονσού, με την υποψία ότι θα… βγάλει τραυματισμούς, δεν πρόκειται να ξεκινήσουν με έναν παίκτη, ο οποίοςαποδεδειγμένα έχει ευπάθεια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …