Κεντρική Ελλάδα Camp Το 3on3 της “Ελπίδας”

Το 3on3 της “Ελπίδας”

basketa10

Τα θερινά τουρνουά μπάσκετ ανά τη χώρα είναι πολλά, αλλά αυτό που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα, το διήμερο 11-12 Ιουλίου, αποσκοπεί σε έναν ιδιαίτερο στόχο. Πρόκειται για το 3on3 Ελπίδα Streetball, και οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας καλούνται να παίξουν και να ευχαριστηθούν με την ψυχή τους σε άριστα διαμορφωμένα γήπεδα, με πιστοποίηση της FIBA. Υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο Νίκος Πέττας και ο Θεοδόσης Βαφιάς (βοηθός προπονητή στη γυναικεία ομάδα της τοπικής Νίκης) και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του σωματείου ατόμων με αναπηρία “Η Ελπίδα“.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου:

“Το πρώτο τουρνουά 3on3 streetball στη Λευκάδα στηρίζει τα άτομα με αναπηρία σε ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ! Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στην πρωτόγνωρη αυτή διοργάνωση “3on3 Ελπίδα Streetball” που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου στο Πάρκο Παραλίας, στην είσοδο της πόλης. Οι αγώνες θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα πιστοποιημένα από τη FIBA, με μπασκέτες ολυμπιακού τύπου, φωτεινούς πίνακες, επίσημα χρονόμετρα και χρονόμετρα επιθέσεων. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος θα χωριστούν σε κατηγορίες αναλόγως με την ηλικία του μεγαλύτερου σε ηλικία παίκτη που αγωνίζεται στην ομάδα. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να διαμορφώσουν τις κατηγορίες και το πρόγραμμα ανάλογα με τις συμμετοχές, τη δυναμικότητα και τη διαθεσιμότητα των συμμετεχόντων. Αναμνηστικά δώρα θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες ενώ οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν με special guest stars σε ένα αγώνα έκπληξη!

Υπεύθυνοι της διοργάνωσης είναι ο Νίκος Πέττας (εν ενεργεία αθλητής Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ) και ο Θεοδόσης Βαφιάς (β. προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Νίκη Λευκάδας). Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Σωματείου Ατόμων με αναπηρία ‘Η Ελπίδα‘.

Τηλ. πληροφοριών: 6907 548218, 6947 136156″.

3on3 elpida street bball-lefkada

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Το 1ο Skill Development Basketball Camp στο Μέτσοβο

Μια ομάδα έμπειρων προπονητών, με επικεφαλής τον coach Δημήτρη Γαλάνη, είναι έτοιμοι να σα…