Κεντρική Διεθνή “Τίτλοι τέλους” για Γκριρ

“Τίτλοι τέλους” για Γκριρ

Lin Greer

Lin Greer

Ο Λιν Γκριρ αποφάσισε στα 35 του χρόνια να σταματήσει το μπάσκετ και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Ο Αμερικανός σκόρερ έκανε λαμπρή καριέρα στα γήπεδα της Ευρώπης ενώ αγωνίστηκε και στο ΝΒΑ. Γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του αρχικά στη Νήαρ Ηστ (2002) κι εν συνεχεία στον Ολυμπιακό (τη διετία 2007-2009), αγωνίστηκε επίσης στις Σλασκ Βρότσλαβ, Ντιναμό Μόσχας, Νάπολι, Φενέρμπαχτσε, Ολίμπια Μιλάνο, Ούνιξ Καζάν και Άζοβμας, ενώ το 20062007 επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Είχε κι ένα πέρασμα από την αναπτυξιακή λίγκα, το 2003 στους Γκρίνβιλ Γκρουβς. Μεταξύ άλλων αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας το 2004 και πολυτιμότερος παίκτης του ιταλικού πρωταθλήματος το 2006.

“Τα δύο τελευταία χρόνια, το σκεφτόμουν σοβαρά. Έχω καταφέρει να αγωνιστώ στο ΝΒΑ και στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο. Μου έχει λείψει να ασχολούμαι με τον γιο μου και τη γυναίκα μου. 13 χρόνια είναι πολλά και μόνο στα 5 είχα την οικογένειά μου δίπλα. Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω. Φτάνει η στιγμή που προέχει η οικογένεια, να μεγαλώσω μαζί της. Όταν ο γιος μου ήταν πιο νέος μπορούσε να ταξιδεύει μαζί μου, τώρα μεγαλώνει, πηγαίνει σχολείο. Αφήστε που είναι και αρκετά καλός στο μπάσκετ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…