Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τί συμβαίνει με Σλούκα

Τί συμβαίνει με Σλούκα

sfairopoulos sloukas

sfairopoulos-sloukas

Για τις επόμενες μέρες μετατέθηκε το ραντεβού του Γιώργου Σκινδήλια με τον ατζέντη του Κώστα Σλούκα, Πάνο Καπάζογλου, καθώς η προγραμματισμένη για σήμερα (23/06) συνάντηση των δυο πλευρών ακυρώθηκε, λόγω οτι ο μάνατζερ του παίκτη επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Ο Έλληνας γκαρντ βρισκόταν μαζί με τον μάνατζερ του στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ακούσει τις προτάσεις του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, αλλά και της Φενέρμπαχτσε. Ωστόσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Σλούκας αποκλείει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στους “πράσινους“.

Η πρόταση των “ερυθρολεύκων” κάνει λόγο για διπλασιασμό των αποδοχών σε σχέση με την τελευταία τριετία, ωστόσο ο μάνατζερ του παίκτη δεν την αποδέχτηκε, με τα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη να φουντώνουν.

Από κει και πέρα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πολύ δύσκολα βλέπουν τον Ντάρντεν να συνεχίζει στους “Πειραιώτες“, καθώς δεν πρόκειται προς το παρόν να κάνουν κίνηση για την ενεργοποίηση της οψιόν.

Τέλος, η παραμονή του Λαφαγιέτ στον Ολυμπιακό, που έχει οψιόν μέχρι το τέλος του μήνα, θα εξαρτηθεί αρκετά από την τροπή που θα πάρει η υπόθεση Σλούκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν από τον Ολυμπιακό. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήρ…