Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Θεριακλής, αλλά πού να βρεις…

Θεριακλής, αλλά πού να βρεις…

gist pao

gist-pao

Αγάπα τον… παίκτη σου με τα ελαττώματά του. Κι αν δεν είναι οποιοσδήποτε, αλλά ο εξαιρετικός (παρά τις κακές συνήθειές του) ΤζέιμςΓκιστ, τότε όχι μόνο τον αγαπάς, αλλά τον κρατάς να μην σου φύγει. Και στον Παναθηναϊκό ο Αμερικανός έχει αγαπηθεί σε βαθμό, που να χαρακτηρίζεται ως «νέος Μπατίστ» (ως προς τη σχέση του με τον κόσμο).

Ο γεννημένος στα Άδανα -στη γειτονική Τουρκία– Αμερικανός, πήρε κάτι από τις… συνήθειες των γειτόνων μας (κι όχι μόνο). Η χρήση ινδικής κάνναβης δεν προσθέτει (το αντίθετο) στην αγωνιστική του εικόνα, όμως ανήκει στις απαγορευμένες ουσίες κι έτσι ο Γκιστ βρίσκεται παροπλισμένος.

Θα προσπαθήσει να μειωθεί η ποινή του, κάτι που αν συμβεί θα ισοδυναμεί με παραμονή του στο «τριφύλλι«. Όμως, ακόμα κι αν δεν δείξουν επιείκεια οι δικαστές, ο Αμερικανός θα μείνει στην Ελλάδα, καθώς η σκέψη στονΠαναθηναϊκό είναι να τον περιμένουν. Άλλωστε, παίκτες αυτού του διαμετρήματος, δύσκολα βρίσκεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ψηλοί, γρήγοροι, με ικανότητα να μαρκάρουν από το «1» ως το «5» σπανίζουν περισσότερο κι από τις 23χρονες παρθένες στη Μόσχα.

Ο Γκιστ θα υποστεί τις συνέπειες της πράξης του. Πέραν των αγώνων που θα χάσει (όσοι κι αν είναι αυτοί), θα δεχθεί κι ένα γερό ψαλίδισμα στο συμφωνηθέν ποσό, το οποίο συνόδευσε την υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό. Ενίοτε η ινδική κάνναβη κοστίζει πιο ακριβά από τη λιανική τιμή στο «παράνομο» εμπόριο, αλλά -κατά τα φαινόμενα- δεν θα του κοστίσει το μέλλον του, που είναι συνυφασμένο με το «τριφύλλι«. Με την ελπίδα -στο εξής- να είναι μόνο στο στήθος (τοτριφύλλι) και να μην γίνει… καπνός.

Πηγή: iDreamTeam.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…