Κεντρική Basket League Άρης “Θα κερδίσουμε με καλή άμυνα”

“Θα κερδίσουμε με καλή άμυνα”

Alexander Vezenkov

Alexander Vezenkov

Ο Άρης προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ανανέωσε γι’ άλλη μια φορά το προσωπικό του “blog” που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, και έκανε αναφορά στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και φυσικά για τις αναμετρήσεις με τον “Δικέφαλο του Βορρά“.

Αναλυτικά:
Καλησπέρα σε όλους.

Από την τελευταία φορά που τα είπαμε, μετά τους δύο εκτός έδρας αγώνες με τον Ολυμπιακό, μεσολάβησαν πολλά. Άλλα δυσάρεστα και άλλα ευχάριστα. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στην έδρα μας, αλλά αποκλειστήκαμε στη συνέχεια, ενώ τώρα βρισκόμαστε στο 1-1 στη σειρά με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτούς τους αγώνες χάσαμε ένα δικό ματς, το πρώτο, και κινδυνέψαμε να χάσουμε ακόμα ένα δικό μας παιχνίδι, το δεύτερο. Και οι δύο ομάδες είναι αρκετά κουρασμένες κι αυτό είναι λογικό. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να δείξουμε κι άλλα ψυχικά αποθέματα, αφού απομένουν δύο ή τρεις σκληρές μάχες μέχρι το τέλος της σειράς.

Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη που κάναμε στους πρώτους δύο αγώνες και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Η έλλειψη συγκέντρωσης στο τέλος μάς κόστισε τη νίκη στο πρώτο ματς και δεν μας επέτρεψε να κερδίσουμε με διαφορά στο δεύτερο. Επίσης, πρέπει να είμαστε καλοί στο αμυντικό κομμάτι, αφού μόνο με καλή άμυνα μπορούμε να κερδίσουμε ειδικά εκτός έδρας. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, οπότε τεχνική ανάλυση δεν χωράει. Πάμε στην Πυλαία για να χαρούμε το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Ελπίζω ο αγώνας να διεξαχθεί σε μια μπασκετική ατμόσφαιρα και να γίνει ένα καλό ματς.

Χαιρετισμούς σε όλους,

Αλέξανδρος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…