Κεντρική Διεθνή Τέλος ο Ουίμς

Τέλος ο Ουίμς

weems cska pao

weems-cska-pao

Ο Αμερικανός άσος, Σόνι Ουίμς, αποτελεί πια παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έπειτα από την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Ο Ουίμς δεσμευόταν με συμβόλαιο με την “ομάδα του στρατού”, ωστόσο, ζήτησε να μείνει ελεύθερος προκειμένου να επιστρέψει στο NBA. Οι Μοσχοβίτες σεβάστηκαν την επιθυμία του και, επομένως, θα κινήσουν τις διαδικασίες για την αντικατάστασή του. Πρόκειται, λοιπόν, για τη δεύτερη απώλεια των Ρώσων μετά την απόσυρση του Σάσα Καούν.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, ανέφερε πως “ο Σόνι κέρδισε το σεβασμό του συλλόγου και των φιλάθλων, του ευχόμαστε καλή τύχη στο όνειρό του”.

“Ευχαριστώ για την κατανόηση. Ήταν μία ειδική περίσταση. Θα ήθελα να δοκιμάσω να επιστρέψω στο NBA, αλλά δεν κλείνω την πόρτα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ που μου συμπεριφέρθηκε με αγάπη” υποστήριξε ο παίκτης.

Ο 28χρονος Αμερικανός αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στην ΤΣΣΚΑ, έχοντας κατά μέσο όρο 12 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 0.8 κλεψίματα σε 176 αναμετρήσεις.

Πλέον, ύστερα από το 2010-2011 όταν έπαιξε στους Τορόντο Ράπτορς, θα επιχειρήσει να βρει εκ νέου ένα συμβόλαιο στη “Μέκκα” του μπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…