Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τέλος ο Ντάνστον

Τέλος ο Ντάνστον

Dunston Olympiacos Panathinaikos pao

Dunston-Olympiacos-Panathinaikos-pao

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και την Κυριακή (21/06) (“Στην Εφές ο Ντάνστον“) ο Μπράιαντ Ντάνστον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναντολού Εφές. Έτσι ο Ολυμπιακός από το βράδυ της Δευτέρας (22/06) ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αμερικανού σέντερ, καθώς ο παίκτης επικοινώνησε με τους ανθρώπους των “ερυθρολεύκων” απαντώντας και επισήμως αρνητικά στην πρόταση που είχε δεχτεί για ανανέωση της συνεργασία τους.

Ο Ντάνστον, αφού αρχικά ευχαρίστησε τους “Πειραιώτες” για αυτά τα δυο χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό, στη συνέχεια, έκανε γνωστή την απόφασή του και επίσημα να συνεχίσει την καριέρα του στην Εφές.

Η πρόταση της Εφές ήταν καλύτερη οικονομικά σε σχέση με αυτή που είχαν καταθέσει οι “ερυθρόλευκοι“. Οι Τούρκοι του προσέφεραν διετές συμβόλαιο με 900.000 δολάρια, ενώ ο Ολυμπιακός του έδινε επίσης συμβόλαιο έως το 2017 με 700.000 δολάρια ετησίως.

Ο Αμερικανός αφού αρχικά πέρασε από Χάποελ και Βαρέζε, αλλά και την τελευταία διετία από τον Ολυμπιακό, πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει στην πόλη της Κωνσταντινούπολης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ζντο… παρουσία του αρχηγού (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε βιντεοκλήση με τον Παπανικολάου. Ο Ολυμ…