Κεντρική Διεθνή Τέλος ο Μπέντερ από το Παγκόσμιο

Τέλος ο Μπέντερ από το Παγκόσμιο

bender croatia

bender-croatia

Με 11 παίκτες θα συνεχίσει τις προσπάθειες της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 η Κροατία, καθώς αποφάσισε να αφήσει εκτός διοργάνωσης τον Ντράγκαν Μπέντερ, ο οποίος δεν θέλησε να φορέσει τα παπούτσια της της Jordan Brand, όπως όλη η υπόλοιπη η ομάδα.

“Το ζήτημα είναι πως ο Ντράγκαν αρνήθηκε να φορέσει τα παπούτσια της Jordan Brand, με την οποία έχει συμβόλαιο η ομοσπονδία. Όλοι οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να φορούν τα παπούτσια της συγκεκριμένης εταιρείας”, δήλωσε αρχικά ο αρχηγός της κροατικής αποστολής, Βλάντιμιρ Βάνιακ και πρόσθεσε:

“Δεν είπε τίποτα πριν έρθουμε στην Κρήτη. Αυτό είναι το πρόβλημα. Μίλησα με τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας και άλλους, γιατί έχουμε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο με την Jordan Brand. Από τη στιγμή που δεν θέλει να φορέσει τα συγκεκριμένα παπούτσια, δεν θα παίξει. Είναι τόσο απλό”.

Η απουσία του Κροάτη φόργουορντ/σέντερ δε φάνησε στο χθεσινό παιχνίδι με την Αίγυπτο, καθώς η αντίπαλος ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου. Τα δύσκολα θα έρθουν στη συνέχεια για τους Κροάτες, καθώς ο Μπέντερ αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτης της ομάδας, μετρώντας 14.4 πόντους, 10.4 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ στο Πανευρωπαϊκό του 2014.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…