Κεντρική Ελλάδα Camp Τα “Αστέρια” και το “τριφύλλι”

Τα “Αστέρια” και το “τριφύλλι”

asteria achaias

asteria achaias

Το απόλυτα επιτυχημένο All Star Game, που διοργανώνουν τα Αστέρια Αχαΐας από το 2011, αλλάζει “μορφή”, φέτος, και κάνει στροφή του ενδιαφέροντος στα παιδιά των ακαδημιών. Τα προηγούμενα χρόνια, από τότε που οι ακαδημίες ιδρύθηκαν, από τους Άγγελο Τσάμη και Χρήστο Σαράντη, και αποφασίστηκε η διεξαγωγή του All Star Game, κάθε καλοκαίρι έχουν περάσει μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ όπως οι Νίκος Χατζής, Αντώνης Κυρίτσης, Μανώλης Παπαμακάριος, Νίκος Μπάρλος, Παναγιώτης Καυκής, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Νίκος Αργυρόπουλος, Λευτέρης Ακεψιμαϊδης, Φώτης Λαμπρόπουλος, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ζήσης Σαρικόπουλος, Στέλιος Ιωάννου, Σάκης Καρύδας, Νίκος Κακλαμάνος, Γιώργος Δανάς, προπονητές όπως οι Βασίλης Φραγκιάς, Νίκος Βετούλας, Νίκος Βουρνάς, Βασίλης Νιπεργιάλης, ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής και σωματεία όπως Απόλλων Πατρών, Κόροιβος Αμαλιάδας, Έσπερος Α.Ο.ΠΑ, Α.Σ. Προμηθέας, Αχαγιά ’82 και Δύμη ’07.

pao-paides

Πλέον, οι “προβολείς” πέφτουν στους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών και συγκεκριμένα το τμήμα Παίδων, το οποίο θα διασταυρώσει τα “ξίφη” του, με την αντίστοιχη ομάδα του, πρωταθλητή, Παναθηναϊκού, το Σάββατο 27 Ιουνίου, στις 21:00, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας. Από τις 19:00 θα βρίσκονται επί ποδός οι ακαδημίες σε διαγωνιστικά παιχνίδια μαζί με την καλεσμένη ακαδημία της Α.Ε. Αγυιάς.

Το event θα περιλαμβάνει με εκπλήξεις, βραβεύσεις, μουσική, χορεύτριες, παρουσιαστές και δώρα στο 5ο All Star Game, στη διοργάνωση του οποίου συμμετέχει και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

afisa-asteria achaias-pao

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…